no consumer

Lidenskapelig opptatt av bildebehandling, lidenskapelig opptatt av deg

Grace, markedsføring og PR

Ta karrieren din så langt du kan

Siddharth, salg og rådgivning

Vi er mer enn bare en bedrift

Graham, ledelse

Lidenskapelig opptatt av bildebehandling, lidenskapelig opptatt av deg

Claire, bedriftsledelse

Ta karrieren din så langt du kan

Antonello, salg og rådgivning

Vi kan nå målene våre sammen

Oliver, bedriftsløsninger og IT med Nicola, salg og rådgivning

GREAT PLACE TO WORK

Canon – en av Norges 10 beste arbeidsplasser

Karrierer hos Canon

En karriere hos Canon handler om lidenskap. Engasjement og stolthet over det vi gjør, inspirerer medarbeiderne våre til å oppnå resultater. Dette bidrar til vår nyskapende og ledende posisjon innen bildebehandling – med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.

Salg og rådgivning

Hvis du alltid har ønsket å være en del av et team som selger internasjonalt anerkjente løsninger og tjenester, og du har en lidenskap for bildebehandling, kan du ta karrieren din til neste nivå hos Canon.

Markedsføring og PR

Vi er stolte av det vi holder på med, og vil fortelle verden om det. Der kommer du inn i bildet. Med roller fra kanalmarkedsføring og forretningsplanlegging til produktledelse, gir markeds- og PR-teamene våre liv til tjenestene og løsningene våre.

Bedriftsløsninger og informasjonsteknologi

Hvis du setter pris på en utfordring og vil jobbe i kjernen av virksomheten vår, kan du bidra til å skape kundeløsningene og infrastrukturen som gjør virksomheten vår mulig.

Bedriftsledelse

Du er en problemløser og har evnen til se forbi problemene og foreslå nye tilnærminger, slik at vi kan strømlinjeforme prosessene våre og gi bedriften en infrastruktur som gir resultater.

Ledelse

Du må være lidenskapelig opptatt av folk og kundeopplevelser. Målet vårt er å utvikle en bedrift ved å utvikle de ansatte.

Nyutdannede og traineer

Det kan være litt av en oppgave å finne ut hva du skal gjøre etter høyskole- eller universitetsutdanning, så programmet vårt for nyutdannede og traineer er utformet for å gi deg den erfaringen du trenger for å utvikle karrieren din innenfor det fagfeltet du har valgt. Les Saras historie.

Møt oss


Slik holder du kontakten med oss

Uansett om du jobber som servicetekniker i Sverige eller selger i Spania, oppmuntrer vi deg aktivt til å utforske karrieremuligheter hos Canon. Alle typer jobber finnes ikke alle steder, men det finnes interessante muligheter overalt.

Se deg selv hos Canon

Canon er de ansatte, og vi har forpliktet oss til å tilby et vennlig og balansert arbeidsmiljø. Vi har også et sterkt bånd til kundene våre ved hjelp av merkevaren i verdensklasse. Se om Canon passer for deg.