no consumer

LEGRIA minikameraer og lommekameraer for kreative selvportretter

Publikum venter – vis frem kreativiteten din fra et nytt perspektiv i Full HD. Videokameraene i mini-serien tilbyr en unik kompakt og svært bærbar utforming – med ultravidvinkelobjektiv, vribar LCD-skjerm og innebygd stativ – slik at du enkelt kan ramme inn deg selv, og fange mer av omgivelsene. Med innebygd Wi-Fi kan du enkelt dele, streame og kontrollere det du har skapt, samt overvåke det eksternt, og førsteklasses lyd gjør at de høres like gode ut som de ser ut.

LEGRIA mini vinkel

LEGRIA mini

  • 170° ultravidvinkelobjektiv
  • Vribar LCD-skjerm, innebygd stativ
  • Stereomikrofon
  • Wi-Fi: enkel deling

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170° ultravidvinkelobjektiv
  • Vribar LCD-skjerm, innebygd stativ
  • Stor stereomikrofon. Lineær PCM
  • Wi-Fi: ekstern overvåking og enkel deling

Ram inn deg selv

Spill hovedrollen i dine egne filmer. Du kan enkelt ramme inn deg selv fra alle vinkler og fange mer av omgivelsene med ultravidvinkelobjektivet og den innovative vribare berøringsskjermen – hvis du vipper skjermen ut, kan du til og med se deg selv i sanntid på LCD-skjermen.

Med det unike innebygde stativet trenger du ikke et stativ, og du kan enkelt vippe LEGRIA for å legge til ulike synsvinkler i det kreative repertoiret ditt.

Med LEGRIA mini-serien kan du også ta unike stillbilder som gir høy oppløsning og lite støy, takket være Canons HS System. 170° visningsvinkel og alternativer for mer tradisjonelle nærbilder og intervallopptak gjør at du kan gi bedre uttrykk for deg selv.

Frame yourself
Broadcast yourself

Kringkast deg selv

Kringkast kreativiteten din der du vil, med innebygd Wi-Fi. Du kan laste opp resultatene dine på sosiale nettverk som YouTube og Facebook, eller til og med se innholdet trådløst på en smartenhet eller HDTV.

Du kan bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere LEGRIA eksternt, og få et stort utvalg av alternativer for direkteoverføring og deling.

Med LEGRIA mini X kan du til og med eksternt overvåke det som skjer hjemme, når du er bortreist.

Imponerende lyd

Lag filmer som høres like gode ut som de ser ut.

Ta opp lyd i krystallklar CD-kvalitet med LEGRIA mini X, som har en stor stereomikrofon – med et høyt signal-til-støy-forhold og et stort dynamisk område – ukomprimerte lineære PCM-opptak og manuell kontroll.

For å gi fremragende og enkle lydopptak har LEGRIA mini en stereomikrofon av høy kvalitet og Audio Scene Select – du trenger bare å velge mellom fem motiver, så justeres lydinnstillingene automatisk for deg.

Immersive Audio