no consumer

SELPHY kompakte fotoskrivere

Skriv ut vakre bilder i langvarig fotolabkvalitet på en rask og enkel måte. Du kan skrive ut fra smarttelefon eller kamera med den brukervennlige, kompakte SELPHY-fotoskriveren. Du kan skrive ut trådløst fra Android- og iOS-mobilenheter, inkludert iPhone og iPad, samt direkte fra kameraer, datamaskiner og minnekort. Du kan også eksperimentere med kreative effekter og ulike medier, layouter og etterbehandlinger for å sikre perfekt utskrift.

Raske utskrifter med fotolabkvalitet

Funksjonene som blir demonstrert, er også tilgjengelige på andre

SELPHY-skrivere med WI-Fi-funksjon og Canon PRINT-appen

Utskrift fra mobile enheter

Mobile_printing

Hvis du vil ha den beste bildeskriveren for smarttelefoner i SELPHY-serien, velger du SELPHY CP1200.

Den gjør at du kan skrive ut trådløst, raskt og enkelt fra Apple og Android via den gratis Canon PRINT-appen. Du kan også skrive ut bilder direkte fra andre apper ved hjelp av Apple AirPrint eller ved å installere Canons utskriftsplugin for Android og Kindle Fire.

Du kan velge blant ulike forbruksvarer, for eksempel KC-18IS som er perfekt til å skrive ut kvadratiske bilder fra populære apper, som Instagram.

Skriv ut bilder enkelt ved hjelp av Canon PRINT-appen

Skriv ut direkte fra andre apper

Hold SELPHY i aktivitet!

Et utvalg av SELPHY-materialer er tilgjengelig for en rekke utskriftsprosjekter. Fra postkortutskrifter til firkantede klistremerker som er perfekte for utskrift fra mobile enheter – det finnes en fotoutskriftsløsning for alle.

SELPHY blekk- og papirsett leveres med akkurat den riktige mengden av blekk og papir for antallet bilder du ønsker å produsere, så du alltid kan skifte ut begge i ett enkelt trinn.

ID-bilder

ID-bilder

Lag og skriv ut ID-bilder til personlig eller profesjonell bruk med ID-bildeutskrift. Velg blant en rekke forskjellig standardiserte størrelser eller angi en egendefinert størrelse, og spar papir ved å skriv ut flere ID-bilder i samme eller ulike størrelser på ett ark.

Firkantede utskrifter

Firkantede utskrifter

Godt egnet til å skrive ut dekorasjoner og kreative prosjekter med bilder fra populære smarttelefonapper og kompaktkameraer.

Kredittkort

Kredittkort

Kredittkortstørrelsen er perfekt for mindre rammer og for bilder du vil ha i vesken eller lommeboken.

Miniklistremerker

Miniklistremerker

Bruk miniklistremerker til morsomme og kreative prosjekter og dekorasjon.

Fra piksel til utskrift

Med SELPHY kan du produsere utskrifter av ulike størrelser, kombinere flere bilder på samme side med Layout-utskrift eller lage vakre collageutskrifter med fargeeffekter ved hjelp av Shuffle Layout. Oppnå de beste resultatene ved å bruke automatisk bildeoptimalisering til å forbedre utskriftskvaliteten.

Easy_creativity

Bildeoptimalisering

Funksjonen Image Optimize oppdager og korrigerer fargeforstyrrelser og justerer lysstyrke og farger, samtidig som den reduserer uønsket støy, slik at bildene blir ekstra klare og rike.

Image_Optimize_01 Image_Optimize_02

Fargesublimering

Fargesublimeringsteknologi sikrer utskrifter i labkvalitet som varer i opptil 100 år lagret i et album. Et beskyttende spesialbelegg sikrer at hver utskrift er helt tørr og tåler vann, fingermerker og riper.

Skriv ut fra enhver enhet – hvor som helst

Uansett hvor bildene dine er lagret, kan du enkelt skrive dem ut på en SELPHY. Skriv ut bilder direkte fra kameraet, minnekort, USB-minnepinner eller datamaskiner – eller velg en Wi-Fi-modell for å kunne skrive ut trådløst fra et annet rom.

Any_device.jpg
Small_portable

SELPHY er også så liten og bærbar at du enkelt kan ta den med på ferie, familiebesøk og fest, slik at alle kan skrive ut og dele flotte minner i en fei.

Support_01

Støtte for SELPHY

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for SELPHY-skriveren.

Drivere, programvare og håndbøker for SELPHY

Support_02

Søk etter tidligere tidligere SELPHY-skrivere

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre SELPHY-modeller i vårt arkiv.

Arkiverte produkter

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AirPrint™ og AirPrint-logoen er varemerker for Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ og Picasa™ er registrerte varemerker for Google Inc.

Windows® og Windows-logoen er varemerker for Microsoft-gruppen.