no business

For bedrifter

3D-skrivere


UNLEASHPRINT

Er du klar til å #UNLEASHPRINT?

Det har aldri før vært en mer spennende tid å #UNLEASHPRINT på i bedriften din.

Sammen med 3D Systems tilbyr Canon en bredt utvalg av 3D-skrivere som dekker en rekke 3D-utskriftsbehov, for eksempel konseptmodellering, funksjonelle prototyper, rask verktøyutvikling og ferdige deler. Nå får du markedets beste 3D-utskriftsteknologi fra 3D Systems, kombinert med eksepsjonell service fra Canon.

Profesjonelle 3D-skrivere

Skriv ut konseptmodeller og funksjonelle prototyper som er svært nøyaktige, har høy oppløsning og er robuste.


3D-skrivere for produksjon

ProJet 6000- og 7000-skriverne er enkle å bruke og ideelle for bruksområder for lav til middels kapasitet, og som krever deler med høyest mulig kvalitet.


3D-utskrift med Canon – vi skaper fremtidens innovasjoner i dag

3D-utskrift er i ferd med å revolusjonere forretningsprosesser og produktutvikling fordi det er mulig å lage flere designiterasjoner på en raskere og fleksibel måte. Bedrifter over hele verden har fått en ny plattform for nyskapning, modernisering og produktivitet.

3D-utskrift brukes omfattende for å teste ut prototyper, og det gjør det også mulig for bedrifter å få nye produkter på markedet mye raskere. Dette er en teknologi som åpner opp en rekke nye bruksområder, fra konseptmodeller og rask verktøyutvikling til ferdige deler, på en måte som er både kostnads- og tidsbesparende samtidig som resultatene er av høy kvalitet.

Hos Canon mener vi at 3D-utskrift er en teknologi som har evnen til å omdanne, og da særlig prosesser innen produktutvikling og forretningsdrift. 3D-utskrift gir uendelige muligheter som kan brukes til å få et fortrinn over konkurrentene ved å utvikle nyskapende produkter og tjenester i dag.

Canon har et unikt markedstilbud som kan hjelpe bedriften din med å utnytte mulighetene med 3D-utskrift, uansett om du er nybegynner eller er klar for å ta neste skritt på 3D-reisen. Vi har en lang tradisjon med å levere nyskapende teknologi og tjenester til noen av de største firmaene over hele verden, og derfor kan du nyte godt av et samarbeid med oss.

RoundedSphere300

Produkter og løsninger: Vi innser at det ikke finnes én løsning for 3D-utskrift som passer for alle. Derfor har vi inngått et samarbeid med 3D Systems for å kunne tilby bransjens største teknologiportefølje. Vi leverer også en allsidig programvare for dataforberedelse til 3D-utskrift som gir deg alt du trenger for å optimalisere designprosesser og arbeidsflyter.


Personell: Canon har investert mye i 3D-utskrift, og vi har et stort europeisk team som står parat til å bistå deg på 3D-reisen. Vi har lokale team med spesialister innen 3D-programmering, partneransvarlige og egne serviceteknikere.

Service og kundestøtte: Vi vet hvor viktig det er at maskinene fungerer som de skal for å oppfylle tidsfrister og bidra til effektive prosesser. Canon sørger for at enheten din fungerer optimalt takket være vår paneuropeiske 3D-service, som garanterer at en servicetekniker tar seg av eventuelle problemer. Samtidig sørger vårt paneuropeiske forsyningsnettverk for at du har alt materiell du trenger for å levere prosjekter og håndtere økt etterspørsel. 


Konsultering: Vi hjelper til med å vurdere hvilke behov dere har for 3D-utskrift, og finne ut hvilken løsning som fungerer best tatt i betraktning deres nåværende krav og målsettinger for fremtiden. Vi inngår et langsiktig samarbeid med både kundestøtte og opplæring.


Økonomi: Det å sette opp en 3D-utskriftsløsning kan være en stor økonomisk investering. Canon gjør dette enkelt takket være en rekke finansieringsløsninger skreddersydd til dine behov. Leasingplanene våre sikrer investeringen din for fremtiden i et teknologilandskap i stadig utvikling.

PointedSphere300

Canon er en teknologipartner du kan stole på at leverer markedsledende 3D-løsninger, førsteklasses service og kunnskap som jobber mot å utvikle fremtidens 3D-utskriftsløsninger.

Utvikling av fremtidens 3D-utskrift med Nottingham UniversityDepartment of Architecture and Built Environment ved Nottingham University er en av Storbritannias ledende undervisningssteder innen arkitektur, byplanlegging og bærekraftig energi. Denne videoen viser hva 3D-utskrift har hatt å si for fakultetet og studentene ved å gi dem evnen til å skape robuste og kompliserte modeller som gir liv til ideene deres. 

Autorisert forhandler av 3D-systemer

Autorisert forhandler av 3D-systemer