no business

For bedrifter

Fakturabehandling

Slutt å kaste bort tid på manuelle prosesser for mottak, validering, godkjenning og behandling av fakturaer. Med Canons automatiske løsning for fakturabehandling kan du vinne tilbake opptil 50 % av tiden din.

Fakturaer blir behandlet raskt og effektivt – fra skanning av dokumenter til arkivering. Med alternativer for smart rapportering for leverandørreskontro får du kontroll, mens alle feil flagges. Fakturaer kan knyttes til innkjøpsordrer eller følgesedler automatisk før de sendes for godkjenning på mobil. Alt dette gir deg tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Visste du?

75 % av økonomiavdelinger legger inn fakturalinjeposter manuelt i ERP-systemet – RS Consulting / Canon Europe 2011

2/3 av leverandørfakturaer tar 10 dager eller mer å behandle – RS Consulting / Canon Europe 2011

Hvorfor Canons fakturabehandling?

Redusere kostnadene

Med Canons løsning for fakturabehandling kan fakturabehandlingstiden og gebyrer ved sen betaling reduseres og kostbare fakturarelaterte konflikter unngås. Med enklere tilgang til betalingsinformasjon kan du kontrollere at rabatter ved tidlig betaling brukes, og forvandle avdelingen for leverandørreskontro til et profittsenter.

Ta større kontroll

Uansett om du trenger å gi raskere og mer nøyaktig behandling eller bare raskere og tydeligere rapportering, kan du nå få fullstendig kontroll over kontantstrømmen. Med løsningen vår kan du få informasjonen du trenger, raskt og mer nøyaktig enn noensinne med verktøy for smart rapportering.

Arbeide raskere og smartere

Canons automatisering av fakturabehandling reduserer dramatisk tiden det tar å registrere data manuelt, og vil forbedre inndatanøyaktigheten umiddelbart. Ved å gjøre det mulig å godkjenne betalinger på mobil og gi direkte innsyn i fakturastatusen kan du fokusere på å generere inntekter og yte kundeservice.

Oppfylle samsvarsstandarder

Det er enkelt å integrere løsningen vår i dine eksisterende retningslinjer for oppbevaring og samsvar. Godkjenningstrinn og eierskap for dokumenter er enkle å identifisere, samtidig som innhenting av digitale fakturaer for revisjon er raskt og enkelt.

Sarab-Entreprenad

Det endret måten vi arbeider på. De innkommende fakturaene blir sortert på en måte vi ikke hadde sett for oss på forhånd. Jeg kan også tilbringe mer tid ute i felten hvor jeg jobber på prosjekter med medarbeiderne og kundene mine.

Sarab Entreprenad AB, Sverige

Nå har vi et fast grep på leverandørreskontrosystemet, og behandling av fakturaer går 40 % raskere enn før. Inkludert pengene vi har spart fra reduserte purregebyrer, har Canons løsning resultert i en innsparing på 30 % totalt.

Van Dillewijn-gruppen, Nederland

    Canon er medlem av Executive Leadership Council i Association of Information and Image Management – AIIM.

    AIIM Executive Leadership Council samler tankeledere, fremragende bransjefolk og ledere innen informasjonsbehandling for å diskutere, definere og dirigere fremtiden innen informasjonsbehandling.