PIXMA blekkskrivere

Med imponerende utskriftskvalitet, brukervennlig programvare, bedre tilkoblingsfunksjoner og vakker design, har PIXMAs omfattende blekkskriverserie modeller som passer til både hjemmebruk og små bedrifter. Med alt fra enkle skrivere til produktive multifunksjonsskrivere kan du hurtig skrive ut dokumenter og bilder av høy kvalitet med PIXMAs produkter. PIXMAs profesjonelle fotoskrivere er perfekte for utskrift av bilder med eksepsjonell kvalitet.

Fotoskrivere for hjemmet

Fotoskrivere for hjemmekontor

Profesjonelle fotoskrivere

De stilige og kompakte PIXMA-fotoskriverne og multifunksjonsskriverne for hjemmebruk har funksjoner for kopiering og skanning, passer perfekt hvor som helst i hjemmet, er enkle å bruke og gir enestående resultater, hver gang.

PIXMAs hjemmekontorskrivere og multifunksjonsskrivere med funksjoner for kopiering, skanning og faksing samt automatisk dokumentmater, gir deg praktiske løsninger som maksimerer produktiviteten og tilkoblingsmulighetene for sømløs deling i hele bedriften.

Ta fullstendig kreativ kontroll over dine bilder med PIXMAs profesjonelle fotoskriverserie. Disse A3-blekkskriverne med 8, 10 eller 12 blekksystemer leverer alltid de resultatene bildene dine fortjener.

Trådløs utskrift

Med trådløst nettverk kan du dele PIXMA-blekkskriveren trådløst og skrive ut fra hvor som helst i hjemmet. Bruk Canons gratis app eller AirPrint til å skrive ut fra smarttelefoner og nettbrett.

Utskrift fra nettsky

PIXMAs nettskyklare skrivere gir deg friheten til å skrive ut fra nettskytjenester direkte fra skriveren. Du kan også skrive ut fra mobile enheter via Internett, uansett hvor du befinner deg.

Programvare

PIXMA-programvaren forenkler utskrift av bilder, hjelper deg å organisere albumene, muliggjør enkel skanning med multifunksjonsskrivere og lar deg få tilgang til eksklusive tjenester på Internett.

Kvalitet og hastighet

PIXMA-fotoblekkskrivernes unike skriverhoder og blekkteknologi gir raske foto- og dokumentutskrifter av enestående høy kvalitet.

Effektiv

PIXMA-blekkskrivere er designet for optimal effektivitet, og er fullpakket med funksjoner og programvare som bidrar til å redusere papir- og energiforbruk.

Ser du etter blekk eller papir?

Finn riktig blekk eller papir til PIXMA-skriveren med vår guide til forbruksmateriell.

PIXMA – støtte og nedlastinger

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for PIXMA-fotoskriveren.

Eldre PIXMA-skrivere

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre PIXMA-fotoskrivere i våre arkiverte produkter.

Trenger du hjelp til å finne en skriver?

Bruk skrivervelgeren vår til å finne skriveren som passer best for bruk hjemme eller på kontoret. Sammenlign multifunksjonsenheter, laserskrivere og fotoskrivere for skrivebordet.