no consumer

Projektorer

Canon tilbyr en komplett serie med multimedieprojektorer for alle miljøer, bruksområder og forretningsbehov – fra installasjonsmodeller, modeller med svært kort projeksjonsavstand og bærbare modeller, til projektorer med full HD (1080p). Etter over 75 år innen optisk innovasjon har Canon gitt alle projektorene avansert optikk og objektivdesign for å levere bilder med gjennomslagskraft og overlegen klarhet og kontrast selv fra korte avstander, slik at resultatet bare begrenses av fantasien din.

Installasjonsprojektorer

Projektorer med kort projeksjonsavstand / projektorer med svært kort projeksjonsavstand og vidvinkel

Kompakte og bærbare projektorer

Installation projectors

Canons takinstallerte projektorer, installasjonsprojektorer og projektorer til større arenaer er designet til levere i alle omgivelser og lysforhold. Den høye oppløsningen, den presise optikken og det enkle vedlikeholdet gjør at de gir den perfekte blandingen av imponerende og virkelighetstro lysstyrke og imponerende kontrast – for sømløse og svært detaljrike bilder selv i de mest krevende områder.

Få et stort bilde på et lite område med våre projektorer med kort og svært kort projeksjonsavstand. Serien kombinerer utmerket kvalitet og ekstrem mobilitet, og inkluderer HM-modeller med HDMI-tilkobling for rask og sømløs Full HD-projeksjon (1080p).

Compact and Portable

Våre små og bærbare projektorer er enkle å bruke, konsekvent pålitelige og imponerende kostnadseffektive. De får fram budskapet i klasserommet, på farten og på kontoret. De er kompakte, lette og enkle å bære, og de tilbyr profesjonell HD-projeksjon med Canons bilder av høy kvalitet og enkel tilkobling – der det trengs.

Full HD-projektorer

Projektorer for bruk til forretnings- og utdanningsformål

Projektorer for visualisering, simulering, design og fotografi

Full HD Projectors

For å oppnå optimal kvalitet har Canons Full HD-projektorer integrert WUXGA-oppløsning (1920 x 1200 piksler), og leverer skarpe bilder i full HD (1080p) med eksepsjonell kontrast og lysstyrke. Med HDMI-tilkobling er de ideelle for å projisere video, multimedia, PowerPoint eller data, med lyse, skarpe og virkelighetstro resultater hver gang.

Business and Education projectors

Forbedre profesjonelle presentasjoner, kommersielle presentasjoner eller presentasjoner i konferanserommet med et utvalg av kontorprojektorer som er utrolig enkle å bruke, og som leverer enestående og jevne bilder De tilbyr eksepsjonell verdi med tilgjengelige modeller for bærbar bruk eller fast installasjon, og er også ideelle for bruk som smarte projektorer i klasserommet, skolesalen eller forelesningssalen.

Visualisation

Canons multimediaprojektorer tilbyr praktiske løsninger for visualisering, CAD, simulering og kreativitet. Ingeniører, arkitekter, simulatorer, designere og profesjonelle fotografer kan projisere bilder med absolutt klarhet og suveren nøyaktighet, mens et bredt utvalg av forhåndsinnstilte bildemodi sikrer enestående bilder i nesten alle miljøer.

Canons garanti

Tre års garanti som standard, tre års erstatningstjeneste for lampen og omfattende tre års byttegarantitjeneste for XEED-serien garanterer at du kan føle deg trygg

Integratorer

Vi tilbyr integratorer med all nødvendig informasjon for en vellykket installering av projektor.

Arkiverte produkter