yes consumer

Projektorer til forretnings- og utdanningsformål

Få en stor forretningsfordel med en rekke kompakte kontorprojektorer som tilbyr høy bildekvalitet og stor brukervennlighet. Disse er ideelle for kontorer, styrerom og møterom, i tillegg til avanserte konferansesentre, og gir også eksepsjonell verdi som smarte projektorer for klasserommet, skolesalen eller forelesningssalen. Velg mellom bærbare modeller eller installasjonsmodeller, som alle leverer enestående og jevne bilder.

Enkel installering

Et bredt spekter av fleksible driftsmodi og enkle justeringer gjør at disse projektorene kan installeres nesten hvor som helst, og projektorene med kort og svært kort projeksjonsavstand er ideelle for bruk der plassen er begrenset. DVI- og HDMI-porter tilbyr allsidig HD-tilkobling, mens PJLink- og NMPJ-funksjonene gjør det mulig med fjernstyring og projeksjon via et LAN-nettverk

Easy Installation
High quality images

Bilder av høy kvalitet

Canons avanserte optiske systemer er designet for å optimalisere projektorens produksjon av høykvalitetsbilder samtidig med å muliggjøre en kompakt design. Projektorene har enten DLP eller avansert LCOS-panelteknologi for å levere skarpe, nøyaktige bilder med stor lysstyrke og kontrastforhold som leverer glimrende svartnivåer og utmerket detalj.

Trygghet med Canons standard 3 års garanti.

Canons projektorer dekkes av Canons europeiske garantisystem (EWS), som gratis løser eventuelle produktfeil som oppstår i en begrenset periode etter kjøpet (underlagt vilkår og betingelser). EWS består av to ulike tjenestetilbud avhengig av hvor du befinner deg, og hvilket produkt du har kjøpt.

Peace of Mind