yes consumer

Kompakte og bærbare projektorer

Du kan være sikker på at du får overlegen projeksjonskvalitet uansett hvor du går, fra styrerommet til lyse møterom, med Canons kompakte og bærbare projektorer, som inkluderer USB-projektorer, svært bærbare projektorer og HD-projektorer. De er enkle å betjene og pålitelige, og med den nyeste DLP-teknologien gjengir de presentasjonene presist hver gang.

Enkel å transportere

Ta med deg profesjonelle presentasjoner uansett hvor du går. De kompakte og bærbare projektorene våre er gode valg for bruk til forretnings- og utdanningsformål der det er behov for å projisere i en rekke forskjellige rom på institusjonsområdet eller bedriftens kontorer.  De er også ideelle for forretningsfolk på farten.

Convenient to transport
Versatile connectivity

Allsidig tilkobling

Projiser stillbilder og bevegelige bilder fra en lang rekke kilder ved hjelp av HDMI™- og VGA-innganger. Projektorer kan overvåkes og fjernstyres ved hjelp av RJ-45-inngangen, samt at de støtter standarden Crestron Connected™ for enkel nettverkstilkobling.

Enkel konfigurasjon og energibesparende funksjoner

Projektorene er enkle å konfigurere med sjenerøs Keystone-korrigering, i tillegg til at de har fargekorrigering som lar deg projisere på fargede overflater, med gode resultater, når ingen skjerm er tilgjengelig.  De fleste modellene har direkte avslåing (unntatt LV-300UST og LV-300USTi), slik at du kan koble fra og flytte projektoren umiddelbart, mens en energibesparende modus reduserer kostnadene og viftestøyen for å skape et stille, uforstyrret miljø.

Easy set up
Installation projectors

Installasjonsprojektorer

Særskilt kompakte, takinstallerte projektorer, installasjonsprojektorer og projektor til større arenaer for bedrifter og profesjonell bildebehandling for alt fra tilbedelsessteder til museer. De leverer slående visuelle inntrykk med fotoliknende presisjon, sømløs video uten gittereffekter og jevn fargegradering. Et utvalg av motoriserte objektiver, utskiftbare objektiver og objektiver med vidvinkel gir eksepsjonell kontrast og lysstyrke i enhver situasjon.

Projektorer med kort projeksjonsavstand / projektorer med svært kort projeksjonsavstand og vidvinkel

Disse projektorene med vidvinkel er ideelle for interaktive bruksområder i mindre møterom, kontorer og åpne områder. Nyt nye standarder for bildekvalitet fra rundt én tredjedel av projeksjonsavstanden til konvensjonelle projektorer med vår serie med projektorer med kort og svært kort projeksjonsavstand, som inkluderer projektorer i full HD (1080p) med kort projeksjonsavstand.

Short throw