no consumer

Full HD-projektorer

Oppgrader til en HD-projektor, og nyt klare bilder med høy kvalitet og eksepsjonell kontrast og lysstyrke. Fremragende fleksibilitet når det kommer til plassering og enkel betjening samt HDMI-tilkobling sikrer en forbedret opplevelse for video, multimedia, PowerPoint eller dataprojeksjon, med klare, skarpe og naturtro bilder Serien inkluderer projektorer med full HD (1080p).

HD/HD-klar med HDMI-tilkobling

Våre HD-projektorer leverer fremragende bildekvalitet ved hjelp av den integrerte WUXGA-oppløsningen (1900 x 1200). De har både DVI- og HDMI™-innganger som gjør dem ideelle for videoprojeksjon i presentasjoner og installasjoner, i tillegg til alle miljøer som krever jevne og samtidig detaljerte bilder.

HDMI connectivity
LCOS panels

LCOS-paneler med AISYS-teknologi

Canons HD-projektorer bruker LCOS-paneler (Liquid Crystal On Silicon) i kombinasjon med vår unike AISYS-teknologi til å levere svært jevne og samtidig detaljerte bilder fra både PC- og videobaserte kilder. Fargene er realistiske, og bildene har ikke uønskede gitter- og regnbueeffekter som man ofte ser med annen panelteknologi, selv i skarpt lys

Fleksibilitet og kontroll

Nyt uanstrengt fleksibilitet og kontroll over bildepresentasjonen. Avanserte funksjoner som innebygd kantjustering lar deg blande bilder fra flere projektorer, slik at du kan lage imponerende, sammensatte visninger. Fire punkters Keystone-korrigering hjelper deg med å holde bildet skarpt og nøyaktig, selv når du projiserer i vinkel, mens horisontal og vertikal registreringsjustering gjør at du kan justere RGB-panelet ned til innenfor én enkel piksel.

Flexibility and control