no consumer

Installasjonsprojektorer

Særskilt kompakte, takinstallerte projektorer, installasjonsprojektorer og projektor til større arenaer for bedrifter og profesjonell bildebehandling for alt fra tilbedelsessteder til museer. De leverer slående visuelle inntrykk med fotoliknende presisjon, sømløs video uten gittereffekter og jevn fargegradering. Projektorer med utskiftbare objektiver tilbyr et utvalg av motoriserte objektiver med eksepsjonell kontrast og lysstyrke for installasjoner med krav til allsidighet.

Enkle å installere og vedlikeholde.

For å gi enkel betjening kan den motordrevne zoomen og funksjonene for fokus og objektivforskyvning justeres ved hjelp av fjernkontrollen med en nøyaktighet på en halv piksel. Det passer perfekt for å installere én eller flere projektorer, for eksempel stabling, blandede systemer og kupler. Vedlikehold har aldri vært raskere eller enklere. Den høyeffektive pæren er lett tilgjengelig fra baksiden av projektoren, mens luftfilteret ganske enkelt glir ut, noe som holder servicekostnadene og nedetiden på et minimum.

Easy installation
Interchangeable lenses

Utskiftbare objektiver

Fem utskiftbare objektiver av utmerket kvalitet er tilgjengelige. Designet av Canons unike objektivteknologi gir enestående nøyaktighet, og leverer presis geometri og skarpt fokus med lav bildeforvrengning og minimale kromatiske avvik. Resultatet er lyse, vakre og levende bilder som opprettholder et konsekvent utseende uansett hvilket objektiv som er montert.  Hvert objektiv kan enkelt skiftes ut på stedet etter behov, noe som gjør at du kan opprettholde bildekvaliteten selv over store områder.

Allsidige bilder av høy kvalitet

Projektorene har det nyeste AISYS optiske system for usedvanlig jevne bilder. Et bredt utvalg av innganger er tilgjengelige, inkludert både HDMI og DVI, noe som muliggjør bilde-til-bilde-projeksjon fra forskjellige kilder og Network Multi-Projection.  Innebygd kantjustering gjør det mulig å sette sammen bilder fra flere projektorer sømløst, og fire punkters Keystone-korrigering holder bildet skarpt og nøyaktig selv når bildet projiseres fra skrå vinkel. Horisontal og vertikal registreringsjustering gjør at du kan justere RGB-panelet perfekt

Versatile high-quality imaging
Short throw/ultra short throw projectors

Projektorer med kort / svært kort projeksjonsavstand

Disse projektorene med vidvinkel er ideelle for interaktive bruksområder i mindre møterom, kontorer og åpne områder. Nyt nye standarder for bildekvalitet fra rundt én tredjedel av projeksjonsavstanden til konvensjonelle projektorer med vår serie med projektorer med kort og svært kort projeksjonsavstand, som inkluderer projektorer i full HD (1080p) med kort projeksjonsavstand.

Kompakte og bærbare projektorer

Du kan være sikker på at du får overlegen projeksjonskvalitet uansett hvor du går, fra styrerommet til lyse møterom, med Canons kompakte og bærbare projektorer, som inkluderer USB-projektorer, svært bærbare projektorer og HD-projektorer. De er enkle å betjene og pålitelige, og med den nyeste DLP-teknologien gjengir de presentasjonene presist hver gang.

Compact and portable projectors