Short Throw & Ultra Short Throw Projectors
yes business

Projektorer med kort og svært kort projeksjonsavstand

Krystallklare bilder på selv de minste steder.

XEED WUX450ST

Denne allsidig installasjonsprojektoren med kort projeksjonsavstand har en utgangseffekt på 4500 lumen og 75 % vertikal objektivforskyvning.

canon cameras pro dslr

XEED WUX450ST

Kompakt størrelse og fleksible tilkoblingsmuligheter.

XEED WUX450ST Angle

Kompakt design

Hver projektor med kort projeksjonsavstand har en kompakt design som gir større og krystallklare bilder uten lystap selv fra korte avstander. Med en god funksjon for objektivforskyvning (XEED-serien) og avstandsforhold fra 0,49–0,61 inkluderer denne vidvinkelserien en projektor for alle bruksområder der det er lite plass. Ideell for simulering, visualisering og visningsformål med enten for- eller bakprojeksjon.

LV-WX300USTi

Flere installasjonsmuligheter

Projektorer med kort og svært kort projeksjonsavstand kan brukes frittstående eller enkelt monteres i taket eller på veggen.

Multi Installation

Fleksibel brukervennlighet

Den korte projeksjonsavstanden gjør det mulig å plassere projektoren nærme skjermen, noe som eliminerer problemet med at den som presenterer, lager skygge på bildet. HDMI- og DVI-innganger samt oppdatering av programvaren via USB-tilkoblingen gjør det mulig å projisere stillbilder og video fra en rekke forskjellige kilder. Støtte for Crestron RoomView og NMPJ-funksjoner gjør det mulig med enkel fjernstyring og projeksjon via et LAN-nettverk

XEED WUX450ST ceiling

Finner du ikke det du leter etter?