yes consumer

Projektorer med kort / svært kort projeksjonsavstand og vidvinkel

Disse projektorene med vidvinkel er ideelle for interaktive bruksområder i mindre møterom, kontorer og åpne områder. Nyt nye standarder for bildekvalitet fra rundt én tredjedel av projeksjonsavstanden til konvensjonelle projektorer med vår serie med projektorer med kort og svært kort projeksjonsavstand, som inkluderer projektorer i full HD (1080p) med kort projeksjonsavstand.

Kompakt design

Serien med kort projeksjonsavstand har en kompakt design som gir større og krystallklare bilder uten lystap selv fra enda kortere avstander. Med en god funksjon for objektivforskyvning og avstandsforhold fra 0,49–0,61 inkluderer denne vidvinkelserien en projektor for alle bruksområder der det er lite plass. Ideell for simulering, visualisering og visningsformål med enten for- eller bakprojeksjon.

Compact Design
Easy installation

Enkle å installere og vedlikeholde.

Projektorer kan brukes frittstående, eller kan enkelt installeres i tak eller på vegger. Pærer og filtre kan skiftes ut raskt og enkelt uten å fjerne projektoren fra stedet der den er montert, noe som holder nedetiden på et minimum. Ved å bruke vår XEED-serie med projektorer med kort projeksjonsavstand, er installasjoner for projeksjon fra flere kilder enkelt med projektorer som er stablet og vendt enten oppover eller nedover.

Fleksibel bruk

Den korte projeksjonsavstanden gjør det mulig å plassere projektoren nærme skjermen, noe som eliminerer problemet med at den som presenterer, lager skygge på bildet.  Digitale HDMI- og DVI-innganger samt oppdatering av programvaren via USB-tilkoblingen gjør det mulig å projisere stillbilder og video fra en rekke forskjellige kilder. Støtte for Crestron RoomView og NMPJ-funksjoner gjør det mulig med enkel fjernstyring og projeksjon via et LAN-nettverk

Flexibility of use
Ceiling mounted

Takinstallerte projektorer, installasjonsprojektorer og projektor til større arenaer

Særskilt kompakte projektorer for bedrifter og profesjonell bildebehandling for alt fra tilbedelsessteder til museer, som leverer slående visuelle inntrykk med fotoliknende presisjon, sømløs video uten gittereffekter og jevn fargegradering. Et utvalg av motoriserte objektiver, utskiftbare objektiver og objektiver med vidvinkel gir eksepsjonell kontrast og lysstyrke i enhver situasjon.

Kompakte og bærbare projektorer

Du kan være sikker på at du får overlegen projeksjonskvalitet uansett hvor du går, fra styrerommet til lyse møterom, med Canons kompakte og bærbare projektorer, som inkluderer USB-projektorer, svært bærbare projektorer og HD-projektorer. De er enkle å betjene og pålitelige, og med den nyeste DLP-teknologien gjengir de presentasjonene presist hver gang.

Compact and portable projectors
  • Canon
  • Projektorer
  • ...
  • Projektorer med kort eller svært kort projeksjonsavstand og vidvinkel