no consumer

Projektorer for visualisering, simulering og fotografering

Canon tilbyr et utvalg av projektorer som leverer enestående bilder for visualisering, simulering og kreativitet. WUXGA-oppløsning sikrer absolutt klarhet og nøyaktighet for 3D-modellering og utvikling av prototyper, arkitektur, kartlegging og CAD-miljøer. I tillegg vil profesjonelle fotografer og andre kreative virksomheter som motehus eller reklamebyråer sette pris på den virkelighetstro lysstyrken, de kraftige fargene og den fremragende kontrasten.

Imponerende bildekvalitet – ideelt for fotografering

Projiser bilder og video med høy oppløsning som gjengir de opprinnelige bildenes virkelighetstro lysstyrke, livfulle farger og fremragende kontrast. Bildene er klare, presise og sømløse uten gittereffekter, og med et bredt utvalg av tilgjengelige forhåndsinnstilte bildeinnsillinger kan imponerende resultater oppnås i nesten alle lysforhold eller omgivelser.

Stunning image quality
Versatile connectivity

Allsidig tilkobling

Et omfattende utvalg av innganger, inkludert HDMI™-, DVI-, VGA- og USB-porter gir enkel bilde-for-bilde-projeksjon av stillbilder og levende bilder fra et bredt spekter av standard kilder og HD-kilder. Støtte for Crestron RoomView og NMPJ-funksjoner gjør det mulig med enkel fjernstyring og projeksjon via et LAN-nettverk

Enkel installasjon

Det store utvalget av fleksible driftsmodi og enkel justering gjør at projektorene kan installeres nesten hvor som helst. Projektorene kan brukes enten frittstående monteres enkelt på vegger eller i tak, og er perfekte for installasjoner med én eller flere projektorer, for eksempel stablede eller blandede systemer.

Ease of installation