Støtte for forbrukerprodukter

Vennligst hjelp oss med å forbedre vår Service ved å fullføre en kort undersøkelse basert på dine erfaringer med Canons support nettsider.

Fullfør undersøkelsen

Nei, takk

Informasjon om operativsystem

Canon har forståelse for at kundene med jevne mellomrom ønsker å oppgradere operativsystemer og maskinvare som har støttet Canon-produkter de har kjøpt tidligere.

Før kundene oppgraderer operativsystemene sine, anbefaler Canon alltid å vurdere hvorvidt Canon-produktene vil fortsette å fungere på det nye operativsystemet.

Ved lanseringen av hvert nye operativsystem vil Canon generelt sett allerede ha vurdert hvilke produkter som fortsatt skal støttes, og denne informasjonen vil bli formidlet via kundestøttesidene.

Canon tar slike avgjørelser vel vitende om at utviklingen av drivere og programvare medfører direkte økonomiske kostnader. Selv om Canon respekterer kundenes valg om å oppgradere program- og maskinvare, kan ikke Canon garantere for at nye operativsystemer vil støtte eldre Canon-produkter.

Kompatibilitet med Windows

Du kan vise produktets kompatibilitet med Windows-operativsystemer ved å velge produktet og bruke filtrene for å tilpasse utvalget. Hvis produktet ditt støttes, kan du laste ned og installere driveren. Da kan du også vise annet tilgjengelig innhold som programvare, brukerhåndbøker, fastvare og vanlige spørsmål.

Kunngjøringer

27. juli 2015

Informasjon om Windows 10

Microsoft har kunngjort at Windows 10, den nye versjonen av operativsystemet deres, vil bli utgitt 29. juli 2015. En gratis oppgradering blir tilgjengelig for brukere av enheter med Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows Phone 8.1. Hvis du vil ha mer informasjon om prosessen med å oppgradere til Windows 10, kan du gå til Microsofts side for spørsmål og svar

Du kan vise om produktets kompatibilitet med alle operativsystemer inkludert Windows 10 ved å velge produktet og bruke filteret til å velge ønsket operativsystem.

24. juni 2014

Planlegger du å oppgradere produktet fra Windows XP til en nyere versjon av Windows?

18. oktober 2013

Windows 8.1 – kompatibilitetsinformasjon for i-SENSYS, imageRUNNER, iR, imageRUNNER ADVANCE og imagePRESS

Kompatibilitet med Mac OS X

Du kan vise produktets kompatibilitet med Mac OS X-operativsystemer ved å velge produktet og bruke filtrene til å tilpasse utvalget. Hvis produktet ditt støttes, kan du laste ned og installere driveren. Da kan du også vise annet tilgjengelig innhold som programvare, brukerhåndbøker, fastvare og vanlige spørsmål.

Kunngjøringer

5.november 2014

Kompatibilitetsinformasjon for imageRUNNER, imageRUNNER ADVANCE og imagePRESS

Kompatibilitet med Linux

PIXMA-skrivere og -multifunksjonsprodukter, skannere, i-SENSYS-laserskrivere og -multifunksjonsprodukter, laserfaksprodukter og personlige kopimaskiner

Canon gir for øyeblikket bare støtte for PIXMA-produkter med Linux-operativsystemer ved å tilby grunnleggende drivere på noen få språk.

Det er ikke sikkert at disse grunnleggende driverne vil støtte alle funksjoner for alle skrivere og multifunksjonsprodukter. De vil imidlertid muliggjøre grunnleggende utskrifts- og skanningsfunksjoner.

Linux-drivere leveres ikke sammen med Canons installerings-CD-ROM, og de må derfor lastes ned via brukerstøttesidene våre. Velg produktet ditt, og filtrer resultatene etter språk og operativsystem.

Canon tilbyr ikke spesifikk kundestøtte for Linux annet enn disse grunnleggende driverne.