no consumer

Støtte for forbrukerprodukter

  Feedback

  Vennligst hjelp oss med å forbedre vår Service ved å fullføre en kort undersøkelse basert på dine erfaringer med Canons support nettsider.

  Fullfør undersøkelsen

  Nei, takk

  PIXMA Wireless Connection Setup

  Konfigurasjon av trådløs tilkobling for PIXMA-skriver

  På denne siden finner informasjon om hva du trenger for å konfigurere en trådløs tilkobling for Canon PIXMA-skriveren din.

  Før du prøver å koble PIXMA-skriveren din til det trådløse nettverket, må du kontrollere følgende to ting:

  1. Kontroller at du har et tilgangspunkt (noen ganger kalt en ruter eller en hub) som du får en Internett-tilkobling fra. Tilgangspunktet må være fullt fungerende før du går du videre til neste trinn.

  2. Kontroller at du har en enhet, for eksempel PC, Mac, nettbrett eller smarttelefon, omtalt i dette dokumentet som datamaskin, som er tilkoblet Internett.

   Du kan bekrefte at datamaskinen som skal brukes sammen med skriveren, er tilkoblet nettverket, ved å navigere til en nettside på datamaskinen – for eksempel www.canon-europe.com. Hvis nettsiden ikke vises, er du ikke tilkoblet Internett på riktig måte. Du må ordne opp i dette før du fortsetter.

  ADVARSEL

  Hvis du har problemer eller er usikker på hvordan du konfigurerer tilgangspunktet, ser du i instruksjonshåndboken for tilgangspunktet eller kontakter Internett-leverandøren din.

  Når du har kontrollert punktene ovenfor, velger du produktet ditt nedenfor for å få instruksjonene for trådløs tilkobling.

  Velg PIXMA-produktet ditt

  Vi kommer til å legge til veiledninger for konfigurasjon av trådløst nettverk for flere PIXMA-produkter snart. Sjekk igjen snart for å finne veiledningen for produktet ditt.