Canon Teknologi

I overensstemmelse med bedriftsfilosofien Kyosei, bestreber vi oss på å bruke ressursene effektivt og bidra til samfunnet med bæredyktig teknologi.

 
Teknologier

Derfor fortsetter Canon å utvikle sin brede, men likevel gjennomførte portefølje av avansert teknologi. Det gjelder alt fra visuell kommunikasjon til utveksling av informasjon og "blandet virkelighet", i tråd med det vi forventer at den digitale fremtiden vil gi.

Fremst innen patentregistrering
Interesse for detaljer, stadig søken etter kvalitet og en FoU-organisasjon som muliggjør tverrfaglig forskning og tverrfunksjonell utvikling, bidrar til den fortsatte suksessen til vår innovasjon. De siste 20 årene har Canon alltid vært blant de fremste når det gjelder patentregistreringer, og har i sin 70-årige historie registrert mer enn 30 000 patenter. Konsernet blir ansett for å tilhøre verdens 10 mest nyskapende selskaper i det 20. århundre.

Teknologi for nye virksomhetsområder
Teknologi alene er ikke nøkkelen: Canon kombinerer enkeltstående teknologier med elementer fra ulike forskningsfelt. Slik oppnår vi full kundetilfredsstillelse. Det har bidratt til Canons vedvarende suksess og vil fortsette å drive oss fremover i årene som kommer.

Samarbeidspartnere
Samarbeidspartnere er derfor en viktig drivkraft bak Canons aktiviteter. Vi mener at vi skaper synergier gjennom samarbeid. Det innebærer at vi må ta med alle aspekter ved dagens kompliserte hverdag når våre beslutninger tas.

Alle ønsker å skape det meste ut av livet, både hjemme og på jobb. Canon tror at gjennom gjensidig forståelse, samarbeidsvilje og den rette kombinasjonen av teknologier ... KAN VI!

  
Noen av Canons teknologier kan du lese mer om under linkene til høyre på siden.

Mer detaljert informasjon om de forskjellige teknologiene finner du på våre globale nettsider (kun tilgjengelig i engelsk versjon) - bruk linken nedenfor

spacer
					image

Om Canon-konsernet

Kyosei - vår bedriftsfilosofi
Fakta & Nøkkeltall
Konsernets publikasjoner
Forskning & Utvikling
Teknologi
ISO 9001 Kvalitetssertifisering
For investorer
Produktetterligninger
Parallel Products Information
Teknologi
Optikk
Elektrofotografi
Ultrapresisjonsteknologi
Programvare
Bubble Jet teknologi
Bildesensorer og andre bildeteknologikomponenter
Informasjons- og telekommunikasjonsteknologi
Neste generasjons-teknologi