Programvare

De avgjørende faktorene når vi vurderer digitale kameraer, kopimaskiner, faksmaskiner, skrivere og annet høyteknologisk utstyr, er hastigheten og kvaliteten på bilderesultatet.

 
Nøkkelteknologien er programvare, inkludert programvare for bildebehandling. I Canon arbeider vi for å skape et bedre arbeidsmiljø gjennom å utvikle nye teknologier, blant annet for bildeformatering, behandling av ulike typer signaler, behandling av tekst- og bildeinformasjon på en mer effektiv måte og med høyere presisjon og gjenoppretting av data for å gjøre systemene mer brukervennlige og med bedre brukergrensesnitt.

Spesielt anses våre teknologier for digital bildebehandling som et viktig gjennombrudd når det gjelder å skape nye kommunikasjonsmoduser for det digitale samfunnet i fremtiden. Gjennom FoU for ulik programvare har vi videreutviklet potensialet for digital bildeteknologi, slik at alle skal kunne formidle ideer akkurat som de er, og for å gjøre dem tilgjengelig for hvem som helst, når som helst og hvor som helst.
 

Relaterte webområder

spacer
					image

Om Canon-konsernet

Kyosei - vår bedriftsfilosofi
Fakta & Nøkkeltall
Konsernets publikasjoner
Forskning & Utvikling
Teknologi
ISO 9001 Kvalitetssertifisering
For investorer
Produktetterligninger
Parallel Products Information
Teknologi
Optikk
Elektrofotografi
Ultrapresisjonsteknologi
Programvare
Bubble Jet teknologi
Bildesensorer og andre bildeteknologikomponenter
Informasjons- og telekommunikasjonsteknologi
Neste generasjons-teknologi