Canon-konsernets publikasjoner

Canon-konsernet utgir en lang rekke globale og regionale publikasjoner. På denne siden har vi samlet et representativt utvalg av disse. Bruk linkene til høyre på siden for å laste ned publikasjonene (PDF-format).


Annual Reports
Resultater og annen finansiell informasjon, generelt om selskapet, årets høydepunkter, etc. Årsrapporter i elektronisk format er tilgjengelig tilbake til 1997.

Canon Miljørapporter
Canon Environmental Report (1999-2002) og Canon Sustainability Report (fra 2003) tar for seg alle sider av Canon-konsernets bestrebelser for å bevare miljøet. Sustainability/Environmental Reports er tilgjengelig tilbake til 1999.

The Canon Story & Canon Fact Book
The Canon Story tar bl.a. for seg global visjon og strategi, aktiviteter innenfor forskning og utvikling, produksjon, salg og markedsføring, miljøvern, etc. Canon Fact Book gir deg greie oversikter over fakta om konsernet og byr også på historiske høydepunkter helt tilbake til 1933.

Canon Social & Cultural Support Activities
I tråd med Canons bedriftsfilosofi Kyosei, engasjerer Canon seg i en rekke sosiale og kulturelle aktiviteter både globalt, regionalt og på lokalt nivå.

Canon Technology Highlights
Helt siden selskapet ble startet i 30-årene har Canon spilt en aktiv rolle innen forskning og utvikling og blir ansett for å være blant verdens 10 mest nyskapende selskaper i det 20. århundre.

Canon Corporate Brochure
Publikasjonen er utgitt av Canon Europe og omhandler i store trekk Canons aktitivteter i Europa.

spacer
					image

Om Canon-konsernet

Kyosei - vår bedriftsfilosofi
Fakta & Nøkkeltall
Konsernets publikasjoner
Forskning & Utvikling
Teknologi
ISO 9001 Kvalitetssertifisering
For investorer
Produktetterligninger
Parallel Products Information
Konsernets publikasjoner
Canon Annual Reports
Update
The Canon Story & Canon Fact Book
Canon Social & Cultural Support Activities
Canon Technology Highlights
Canon Corporate Brochure – March 2015 [PDF, 3.3 MB]
Klikk her for å laste ned Adobe Reader