Fashion

Canon og Fashion

Canon er hovedsponsor for moteukene i London og Milano, sponsor for moteuken i Paris, samt delsponsor i flere mindre moteuker rundt om i Europa.

 
Canon har lenge vært involvert i motebransjen, og i alle ledd av industrien. I forkant av bildebehandling, gjennom å fange øyeblikkene når siste trender vises på Europeiske catwalker, gjennom korrekt fargeangivelse og videre produksjon - hele veien til kvalitetstrykk. Canons teknologi legger til rette for at fotografer og designere kan gjøre kreative visjoner til en realitet.

For moteverdenen er bilde, trykk, design og innovasjon essensielt. Dette ligger også Canons hjerte nært, og design, bilde, innovasjon og farge ligger fundamentalt i Canons filosofi. Ved å inngå allianser med moteverdenen, som sponsor av moteukene i London, Paris og Milano tok vi dette et steg lenger.

I utstillingsområdene under moteukene viser Canon sin siste kolleksjon av produkter, og vi vil også gjøre vårt beste for offisielle moteuke-fotografer ved å tilby nødvendige reparasjoner og vedlikehold av kamerautstyret. Vi er glad for å bli involvert i verdens ledende moteuker og dermed støtte en slik kreativ og dynamisk industri. Partnerskapet gir Canon den perfekte anledning til å demonstrere vår bilde- og trykkteknologi, som igjen hjelper til med å bringe frem det kreative potensialet i alle brukere.

For mer informasjon om moteukene, se:
www.londonfashionweek.co.uk
www.cameramoda.it
www.modeaparis.com

 
For å feire Canons engasjement med moteukene i London, Paris og Milano har Canon engasjert den ledende britiske designeren Robert Cary-Williams til å produsere en ’Canon LoveFashion’ kolleksjon. Dette ved å bruke Canons ledende teknologi og produkter innen bilde og trykk.

Robert Cary-Williams er et velkjent navn innen moteverdenen, og designerens egne prisbelønnede kolleksjoner vises på catwalken av toppmodeller som Naomi Campbell og Kate Moss. Den kreative designeren er utpekt som pioner innenfor eksperimentell design, og er kjent for å bruke en rekke innovative teknikker i sine designprosesser. Denne gangen benyttet Cary-Williams Canons teknologi i hvert steg av den kreative prosessen - fra skisseutarbeidelse til ferdige produserte kolleksjonsplagg. Resultatet ble en unik, vakker og innovativ motekolleksjon.

Da Lovefashion-kolleksjonen for første gang ble presentert på catwalken under moteukene i London ble plaggene båret av toppmodellen Lily Cole. Alle plagg designet og produsert ved hjelp av Canons materialer og produkter. I tillegg viser en egen utstilling en interaktiv fremstilling av hele designprosessen, steg for steg.

 

spacer
					image
Sponsoravtaler
Røde Kors
Fotball
Fashion
The Canon Foundation
World Press Photo Foundation