Miljø og økonomi

Miljø og økonomi

Canons løsninger legger til rette for at din bedrift kan jobbe mer ressurseffektivt. Det sparer både bedriftens kostnader og miljøet.

 
Multifunksjonsmaskiner
Med Canons multifunksjonsmaskiner får du faks, skanner, printer og kopimaskin i én og samme enhet. Så selv om de har samme høye kvalitet på ytelse som separate enheter, er de mer ressursbesparende, forbruker mindre energi og er mye mer kostnadseffektive.

Bilde- og dokumentbehandling
Løsninger for elektronisk bilde- og dokumentbehandling, som fotografering og filming, innskanning, distribusjon og lagring av dokumenter, bidrar til rask og effektiv tilgang til informasjon, redusert papirforbruk og mindre behov for fysisk lagringsplass.

My Print Anywhere
Canons løsning for sikker utskrift gjør at konfidensielle dokumenter ikke kommer på avveie og bidrar samtidig til betydelig reduksjon av unødvendige utskrifter. Løsningen sparer dermed papir, fargebruk og penger.

Tosidig utskrift
Ved å velge tosidig utskrift som standard, vil din bedrift spare betydelige papirutgifter. Dette bidrar til å bevare klodens trær og skoger – en uvurderlig kilde for opptak av CO2 og andre klimagasser i atmosfæren.

 

spacer
					image

Miljø

Vårt ansvar er din garanti
Miljødeklarasjon av produkter
Miljø og økonomi
Innsamling og gjenvinning
Miljø og økonomi
Miljøbevisst produktutvikling
Energieffektive produkter