Partnere og allianser

Canon er en ledende leverandør av utskrifts- og dokumentløsninger for arbeidsplasser over hele Europa. De nyskapende produktene våre er ledende innen optisk teknologi og bildebehandling og blir forbedret av våre respekterte, strategiske partnere, blant andre Hewlett Packard og Microsoft.

Vi tilnærmer oss kundene våre som vi tilnærmer oss forretningspartnere. Vi ser på dette forholdet som mer enn å selge eller installere en enhet. Vi jobber med kundene både på kontorer og hos profesjonelle utskriftsleverandører for å vurdere nøyaktig hva de trenger, og finner en løsning som er spesielt tilpasset til dem. I tillegg til kvalitetsprodukter tilbyr vi også konsulenttjenester, intelligente programvareløsninger, opplæring og støtte. Vi har faktisk et komplett utvalg av tjenester som kan øke produktiviteten og effektiviteten og redusere kostnader.

Kunder innen profesjonell utskrift drar nytte av vår virksomhet med organisasjoner som NexPress og Gretag Macbeth. Denne virksomheten gir oss muligheten til å levere en portefølje av produkter som dekker hele utskriftsprosessen. Løsningene våre for forbedret fargehåndtering, produksjonsarbeidsflyt og utskrift av variable data har hjulpet mange kunder med å skille seg ut fra stadig tøffere konkurranse i markedet.

spacer
					image
Partnerprogram