Fotomessen 2010

Canon kommer til å vise full produktbredde på standen på Fotomessen 2010. Her kan du se, prøve og spørre om alt fra storformatskrivere, fotoskrivere, multifunksjonsskrivere, skannere, kompaktkameraer, videokameraer, speilreflekskameraer og tilbehør for alle klasser- fra nybegynner til profesjonell. Nedenfor finner du mer informasjon om Canons tilbud og opplegg på fotomessen 2010. I tillegg finner du også en rabattkupong som gir deg avslag i pris på inngangsbilletten på messen. Alt du trenger å gjøre er å skrive ut kupongen og presentere den ved inngang. Besøk messens største stand og la deg inspirere!

Tilbud
Besøk vår stand og få spesialtilbud du kan bruke på utvalgte Canonprodukter hos hvilken som helst av messens salgssteder. Gjør en ekstra god handel på messen!


Konkurranser
Besøk vår stand og delta i konkurranse om å vinne alt fra skrivere, kompaktkamera, speilreflekskamera!


Gratis check & clean
Lever inn ditt Canonkamera til gratis rens og sjekk! Canon- teknikere renser kameraet og undersøker det for feil, mens du besøker messen. Ta med kameraet og lever det i Check & Clean - området på Canonstanden når du kommer messen.

Canons program:

Fredag 15. januar:

  • 13:00 - 13:45 på Lille Scenen: Ole Jørgen Liodden: Canonustyr i felt. Ole Jørgen er naturfotograf og forfatter av Nordens første lærebok i digital naturfotografering. Han forteller om hans mange ekspedisjoner til bl.a. Svalbard, Antarktis, Alaska og New Zealand og om sine erfaringer med Canonutstyr i felt. Les mer om Ole Jørgen Liodden og hans turer på www.naturfokus.no.
  • 17:00 - 17:45 på Store Scenen Johnny Haglund: Verden rundt med kamera. Johnny har bl. a bak seg reiser til Niger, Russland, Indonesia, Australia og Bhutan. La deg inspirere av fotografen og eventyreren Johnny Haglund! Johnny reiser aldri noe sted uten å ha med seg sitt Canon utstyr, og lever av å fotografere og skrive om hva han opplever i verdens mange kroker og kriker. Hans reportasjer blir trykket i mange magasiner i inn og utland, og han har i tillegg utgitt fem bøker. I løpet av sin reisekarriere har han besøkt 76 land, og er fortsatt på reisefot mellom fire og fem måneder i året. Les mer om Johnny Haglund og hans turer på www.johnnyhaglund.com.

Lørdag 16. januar

  • 13:00 -13:45 på Lille Scenen Ole Jørgen Liodden: Canonustyr i felt.
  • 16:00 - 16:45 på Store Scenen Johnny Haglund: Verden rundt med kamera.

Søndag 17. januar

  • 13:00 -13:45 på Lille Scenen Håvar Karlsen: Bruk av Canon EOS til filmproduksjon og reportasje, med konkrete eksempler fra norsk TV. Den unge videofotografen og klipperen Håvar Karlsen har opparbeidet seg stor kompetanse på bruk av Canon EOS speilreflekskamera til filmproduksjon. Han har laget både reklamefilmer, reportasjer for landets største TV- kanaler, og jobber for tiden bl.a med produksjon av en dramaserie som vi senere i år får se i beste sende tid - alt skutt med Canon EOS. Les mer om Håvar og hans arbeid på www.hkarlsen.no/.
  • 11:00 - 11:45 på Store Scenen Johnny Haglund: Verden rundt med kamera.

Last ned rabattkupong til Fotomessen 2010 her [PDF, 930 KB]spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Events
Lokale events
Europeiske arrangementer
Siste events
Events Arkiv