Microsoft Gold Certified Partner

Oslo, 2. juli 2008 - Canon er tildelt Microsoft Gold Certified Partner-status. Microsoft vektlegger Canons eksepsjonelle ekspertise innen nettverksbasert infrastruktur for små og mellomstore selskap. Prisen understreker Canons løfte om å tilby den beste kvaliteten av IT-service til bedrifter.

 
Gold Certified Partner-status gis til teknologipartnere som viser ekstraordinær ekspertise innen Microsoft-teknologi. Canon hjelper bedrifter å jobbe raskere og mer effektivt ved å tilby en markedsledende portefølje av produkter og løsninger.

- Å bli tildelt Microsoft Gold Certified Partner-status er en flott tillitserklæring. Canon tilbyr ledende produkter, løsninger og service til bedrifter – et tilbud vi er utrolig stolte av, sier Tor Hjelle, Country Marketing Director i Canon Norge. Samarbeidet med Microsoft gir en trygghet for rask implementering og vedlikehold i Windows-miljøer, avslutter Hjelle.

Canon Norge, Belgia, Danmark og Europa oppnår alle denne statusen samtidig. 4 andre Canon-kontorer har allerede egne sertifiseringer. Ytterligere fire har Microsoft Partner-status.

I 2007 integrerte Canon Finland Microsoft Office Sharpoint Server med sine forretningstilbud. Dette konseptet vil også lanseres på tvers av Europa på sikt.

 

Bakgrunnsdata om Canon

Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjons-miljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca. 1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge