Utskriftsdriver for Citrix-brukere

Oslo, 23. desember 2008 - Bedrifter som bruker Citrix-teknologi etterspør oftere og oftere utskriftsdrivere som har større kapasitet og er mer kostnadseffektive. Canon og Software Imaging lanserer nå en utskriftsdriver for Citrix-brukere. Driveren forbedrer utskriftseffektiviteten og trenger ikke like mye oppfølging fra lokale IT-ressurser som ordinære drivere gjør.

 
Driveren utgjør kun 2 megabyte på serveren uavhengig av hvor mange skrivere du velger å legge til. Den minimaliserer også trafikken på nettverket i forbindelse med utskrift ved å komprimere data.

Driveren støtter en rekke Canon-produkter og er robust og skalerbar. Den behandler store volum av utskriftsjobber samtidig og kan også bruke ManageRight-teknologi som gir deg muligheten til å styre rettighetene for ulike brukergrupper. 

- Etterspørselen etter ressurvennlige utskriftdrivere for Citrix-miljøer er stor. Den nye driveren øker effektiviteten og leverer en reell kostnadsbesparelse ved å frigjøre plass på IT-nettverket, sier Lars-Petter Pedersen, produktsjef i Canon Norge.

Mer enn 215 00 bedrifter globalt bruker Citrix-teknologi.

 

Samarbeidet mellom Canon og Software Imaging har vart i over 20 år. I 1990 utviklet Software Imaging den første 24-bit Windows farge-driveren for Canon.

 

Bakgrunnsdata om Canon

Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjons-miljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca. 1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge