Canon med gullpartnerskap i SAPs Printer Vendor Program

Vidar Vorpenes i Canon Oslo, 19. august 2009 - Canon har i flere år hatt et godt forhold til SAP, men er nå blitt tildelt gullpartnerskap. Dette betyr at Canon videreutvikler integrasjonsmulighetene i sine multifunksjonsmaskiner slik at de går bedre overens med SAP. Canon og SAPs felles kunder kan nå utnytte all funksjonalitet på Canons multifunksjonsmaskiner direkte fra SAP.

SAP samarbeider med partnerne sine, deriblant Canon, for å tilby utskriftsløsninger av høy kvalitet til sine brukere. Partnerne får tilgang på spesifikke utviklingsmiljøer som optimaliserer brukervennlighet og forbedrer den tekniske funksjonaliteten innen SAP-løsningsbaserte miljøer.

- Å være en del av SAP Printer Vendor Program betyr at våre kunder forsikres om at våre multifunksjonsmaskiner støtter SAP-software. Vi ønsker å tilby en komplett portefølje av forretningsløsninger til alle våre kunder, og vår mål er å hjelpe dem jobbe så effektivt som mulig. Det er derfor viktig at våre produkter går overens med de mest brukte softwareløsningene i markedet, sier Vidar Vorpenes, markedssjef i Canon Business Solutions Norge.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no


 

Last ned pressemeldingen (PDF, 86 kB) [PDF, 86 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge