Canon styrker utvalget for partnere med utvidelse av sin smartskriver-portefølje

LONDON/OSLO, 5. mars 2012 – Canon styrker utvalget for sine partnere med lanseringen av nye konkurransedyktige imageRUNNER ADVANCE og i-SENSYS-enheter. Dette skaper ytterligere bredde i Canons hardvareportefølje og åpner for nye inntektsstrømmer hos partnerne.

ir-ADVANCE_4000-series-v1_0

Avansert integrasjon med Canons eksisterende hard- og mykvareteknologi gjør det mulig for partnere å tilby sine kunder en tilpasset utskrifts- og bildeteknologiløsning som løser bedriftenes varierte bruksbehov. Slik kan partnere nå tilfredsstille kravene til enhver kunde.

Med de nye enhetene, kan partnere tilby et bredt og konkurransedyktig utvalg av Canon-produkter. Utvalget inkluderer nå en ny høyhastighets- 51 ppm A3-modell, i tillegg til en svært forbedret vedlikeholdsløsning. Partnere vil spare tid og penger med enklere alternativer for vedlikehold og fjernstyrt service ved hjelp av e-Maitenance. Sluttbrukerne vil erfare dette i form av mindre nedetid og ivaretakelse på et høyere nivå.

Vidar_Vorpenes-v1_0

Markedssjef for partnerkanalen i Canon Norge, Vidar Vorpenes, forteller: «Med Canons nylanseringer tilbyr vi et enda bredere hardvaretilbud til våre bedriftskunder, og med de integrerbare imageRUNNER og i-SENSYS-enhetene skapes nye salgsmuligheter for våre partnere. En sterk og tilpasset portefølje betyr at partnere kan tilby bedriftskunder balanserte flåteløsninger, så vel som mindre bedriftsløsninger for de som ønsker avansert funksjonalitet fra sin kontorskriver.»

«Lanseringen av imageRUNNER ADVANCE 4000-serien gir partnere et nytt og konkurransedyktig utvalg på imageRUNNER-plattformen. Salgene av disse har nådd 440 000 enheter på verdensbasis siden serien ble lansert i 2009. Med denne lanseringen har Canon et komplett tilbud innen det viktige A3-segmentet.»

Den nye imageRUNNER ADVANCE 4000-serien utfyller den vellykkede imageRUNNER ADVANCE A3-porteføljen med fire effektive A3 sort/hvit multifunksjonsskrivere. De nye enhetene inkluderer en konkurransedyktig høyhastighets 51 ppm-modell som leverer effektiviteten, sikkerheten og kostnadsbesparelsen som forbindes med imageRUNNER ADVANCE-plattformen.

Med lanseringen av i-SENSYS LBP6680x og LBP6670dn, legger Canon to nye sort/hvit enkeltfunksjonsskrivere til sin i-SENSYS-portefølje. LBP6680x er bygget på tilsvarende arkitektur som imageRUNNER ADVANCE-plattformen og tilbyr mange av de samme egenskapene i mindre størrelse. Slik passer den perfekt for arbeidsgrupper og mindre bedrifter som har behov for funksjonalitet på høyt nivå.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet