Canon vant fem “Winter Pick”-utmerkelser for sine ‘fremragende’ MFP-er og løsning for dokument- og bildehåndtering

Oslo, 2. februar 2015 – Canon vinner av fem utmerkelser innen 2015 ‘Winter Pick of the Year’ utmerkelser, inkludert utmerkelse for fremragende oppnåelse innen energieffektivitet og for fremragende løsning for dokument- og bildehåndtering, fra test- og forskningsorganisasjonen, Buyers Laboratory LLC (BLI).

Utmerkelsene anerkjenner Canons forpliktelse om å levere de beste løsningene innen maskin- og programvare, for både kunder og forretningsbrukere. BLI presenterer vinneren av følgende utmerkelser:

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende 51 - 60 spm A3 svart/hvitt MFP

“BLI Pick of the Year” for fremragende Entry-Level 21 - 30 spm A3 svart/hvitt MFP

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende oppnåelse innen energieffektivitet

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende A4 svart/hvitt

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende løsning for dokument- og bildehåndtering
  • Canon uniFLOW V5.3

Utmerkelsene presenteres hvert annet år og anerkjenner de beste produktene/tjenestene gjennom omfattende tester.

Canons imageRUNNER 2202N og imageRUNNER ADVANCE 6255i imponerte BLIs analytikere med deres eksepsjonelle ytelse, produktivitet og kvalitet. Svart/hvitt imageRUNNER 2202N er anerkjent for førsteklasses bildekvalitet ved utskrift og kopiering, i tillegg til dens fleksible MF Toolbox, som kan gjøre skannede filer om til komprimerte og søkbare PDF-er. Holdbarheten og påliteligheten til utskriftsmotoren blir også fremhevet, ved å ha gjennomført 60 000 visninger og 12 000 skanninger uten problemer med mating eller behov for service. Ifølge BLIs analytiker, Martin Sloane, “kan man bruke mindre tid på å ta vare på enheten og mer tid på ens faktiske jobb” med det faktum at enheten er utformet for å gjøre det enkelt å gjennomføre grunnleggende rutinemessige vedlikeholdsrutiner. Dette gjør maskinen til en anbefalt enhet for hektiske små og mellomstore arbeidsstasjoner.

Canons imageRUNNER ADVANCE 6255i ble også anerkjent som en høyst produktiv enhet for hektiske kontormiljøer. BLIs analytikere ble imponert over dens skalerbare kontrollpanel, intuitive drivere og ubegrensede profilinnstillinger, noe som gjør brukerne i stand til å klargjøre komplekse jobber med bare ett klikk.

BLI anerkjente i tillegg Canons i-SENSYS MF6180dw for fremragende oppnåelse innen energieffektivitet. Enheten viste konsekvent lavere energiforbruk sammenlignet med konkurrerende A4 svart/hvitt multifunksjonsskrivere for mindre arbeidsstasjoner. Enheten viste også betydelig raskere gjenoppretningstid fra hvilemodus enn gjennomsnittet, noe som sikrer at brukerne kan sette i-SENSYS MF6180dw i hvilemodus uten at det går utover produktiviteten. Skjermen holder seg av når utskriftsjobber sendes til enheten mens den er i hvilemodus, slik at unødig energiforbruk unngås.

BLIs “Winter Pick of the Year” for fremragende A4 svart/hvitt MFP, gikk til Canon i-SENSYS MF229dw for førsteklasses bildekvalitet i utskrift- og kopimodus. BLI vurderte også enhetens brede spekter av tilkoblingsmuligheter. Som en Mopria-sertifisert, kompakt 4-i-1-enhet, støtter maskinen app-ene Canon Mobile Printing og Canon Mobile Scanning for iOS og Android. BLI Senior Writer, Carl Schell, bemerker at dens standard automatiske funksjonalitet for 2-sidig utskrift, som inkluderer 2:2-kopieringsmodus, er “en flott måte for hjemmebrukere å redusere papirforbruk og spare penger”.

Canon uniFLOW V5.3 ble også tildelt “BLIs Winter 2015 Pick” for fremragende løsning for dokument- og bildehåndtering.

“Vinnerne av våre “Pick”-utmerkelser er ikke bare bemerkelsesverdige kandidater i en gitt evalueringsperiode, de må ha klasseledende løsninger blant alle tilbyderne,” forklarer BLI Senior Editor, Jamie Bsales.

–Vi er glade for at BLIs omfattende tester nok en gang understreker styrken og bredden i vår kontorportefølje – spesielt innen energieffektivitet som er et kontinuerlig fokusområde ved forbedring og utvidelse av vårt sortiment, for å møte behovene til vår voksende kundebase, sier Magnus Blegen, Markedssjef for bedriftsløsninger i Canon Norge.

For mer informasjon om BLIs Pick Awards, vennligst besøk: www.buyerslab.com

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet