Canon Europa feirer nye milepæler innen digital utskriftsledelse på Hunkeler Innovationdays 2015

Oslo, 24. februar 2015 – Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, feirer nye prestasjoner på Hunkeler Innovationdays 2015. I tillegg til kunngjøring av sin installasjon nr. 500 av Océ ColorStream-serien på verdensbasis, lanserer Canon også sin nye Océ ColorStream 3000Z-serie. Maskinene er utstyrt med høyhastighets inkjet-motor, er tilgjengelig parallelt med den eksisterende Océ ColorStream 3000-serien, og utformet for miljøer der plassbesparende faktorer er kritiske.

Den nye Océ ColorStream 3000Z var midtpunktet på Canons stand på Hunkeler, kombinert med det siste Hunkeler kuttesystemet og nye IBIS Smart Binder. Sammen demonstreres en kraftig og fleksibel printløsning for ende-til-ende produksjon. Canon bruker denne eksempel-installasjonen for å produsere et bredt spekter av applikasjoner, inkludert skreddersydde forbrukerkataloger for detaljhandel, laget av Baur Verlag og Canons kunde Digital Print Group; reklamebrosjyrer fra GU Verlag; daglige utgaver av VISCOM-rapporten; og kopier av Canon Cross Media Guide, utviklet for å hjelpe utskriftsvirksomheter med å forstå og selge cross media utskriftstjenester til sine kunder.

–Vi samarbeider tett med våre kunder og partnere for å se på mulighetene som ligger i kommersiell print, og for å utnytte egenskapene våre løsninger gir disse kundene. Canons stand på Hunkeler Innovationdays 2015 demonstrerer vår investering i innovasjon, samtidig som det tas sikte på å inspirere kunder gjennom eksempler på ende-til-ende forretningsløsninger som Canon kan tilby, inkludert komplett arbeidsflyt med programvare og etterbehandling, sier Svein Moe Ihler, Marketing Manager, Commercial Print Group, Canon Norge.

En annen viktig milepæl som Canon annonserte på Hunkeler Innovationdays, var lanseringen av Océ VarioPrint i300 – en ny høyhastighets inkjet-printer for enkle ark som setter ny standard innen produksjonsvolum og effektivitet.

–I arbeidet med å tilby verktøy som utskriftsleverandører trenger for å sikre lønnsomhet og bærekraft, har Canon utviklet Océ VarioPrint i300 for å fylle gapet i volum og hastighet mellom løsningene Canon imagePRESS og Océ ColorStream. Den nye maskinen støtter virksomheter som raskt ønsker å utvide sin digitale produksjonsløsning av enkle ark, og håndtere et bredt spekter applikasjoner på én enhet. Dette er et resultat av tett dialog med kundene, der vi har investert i henhold til tilbakemeldingene for å levere en inspirerende printerløsning, fortsetter Svein Moe Ihler.

Representanter fra Canon Europa deltok også på konferansene Interquest og DoXnet, som kjørte parallelt med Hunkeler Innovationdays, og presenterte flere nye kundehistorier som skal inspirere de besøkende.

–Vår erfaring og kunders suksess er et bevis på vår lidenskap for den kommersielle printindustrien. Vi ønsker å dele våre ideer om beste praksis, inspirere og vise utskriftsvirksomheter hvordan de kan samarbeide med oss for å styrke sine forretningsmuligheter. Dette er grunnen til at Hunkeler Innovationdays er viktig for Canon – det er et forum til inspirasjon for våre kunder. Canon har hatt eksepsjonell fremgang innen digital, kommersiell print i løpet av de siste to årene, og vi ser frem til å dele videre suksess med våre kunder på Hunkeler Innovationdays 2017, avslutter Svein Moe Ihler.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet