Canon viser et univers av utskriftsmuligheter for besøkende på FESPA 2015

Oslo, 17. april 2015 – Med forpliktelse til å støtte kunder og deres forretningsvekst, presenterer Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, en komplett integrert storformatlinje for det grafiske markedet på FESPA 2015 (18. -22. mai 2015, Köln). Gjennom ulike programvarer, live demonstrasjoner og detaljerte industri-spesifikke applikasjoner, viser Canon hvordan kunder kan tilføre verdi og generere nye forretningsinntekter, og peker på nye markeder ved bruk av de siste storformatinnovasjonene.

Canons stand (hall 9, stand Y10) er utformet for å ta besøkende med på en erfaringsreise, og utforsker hvordan storformatutskrift kan utvide områdene for kreativitet hos utskriftsleverandører (PSPs) og designere. Dette innebærer å se utover utskriftsproduksjon som en kraftfull tilrettelegger for ‘statisk’ utstillingsmateriell, og demonstrerer hvordan mediet også kan tilføre verdi til digitale og nettbaserte plattformer, og dermed gjøre utskriftsleverandører til strategiske kommunikasjonspartnere.

Fordelt på tre temabaserte soner for 2015, vil Canons stand vise de mange applikasjonsmulighetene innen storformatutskrift, og utforske viktige trender innen områder som detaljhandel, emballasje og promotering og design til produksjon. Hver sone vil tydelig demonstrere hvordan allsidigheten og styrken i Canons storformatportefølje kan hjelpe kundene, uansett om de tilhører utskriftsverdenen, design eller produksjon, til å bli mer lønnsomme.

Standen vil ta for seg ulike teknologier, samt:

  • Océ Arizona 480GT, en allsidig UV-flatbedskriver som produserer nær fotografisk bildekvalitet på stive og fleksible medier. Den inkluderer åtte uavhengige blekkanaler, og mulighet til å skrive ut med dekorlakk eller et hvitt lag på en rekke underlag. Applikasjonsmulighetene spenner fra Point-of-Sale (POS), skilting og bakgrunnsbelyste skilt, til kunst, spesialiteter og industrielle applikasjoner. På FESPA vil Arizona 480 GT bli brukt til å demonstrere nytt UV-herdet blekk, kalt IJC257 Det er utviklet for alle Océ Arizona 300, 400 og 600-seriene.
  • Océ Arizona 6170XTS, en syv-farge, høy-volums flatbedskriver, utformet for leverandører av skilt og utstillingsmateriell som produserer over 30 000 m² trykk på stive medier per år. Modellen bygger på Arizonas overlegne utskriftskvalitet, med fokus på virksomhetsendrende produktivitet, optimalisert for effektiv, høyhastighets produksjon av stive medieapplikasjoner. Den har et ekstra stort vakuumbord på 2,5 m x 3,05 m som holder media og objekter på plass under utskrift. Modellen tilbyr hastigheter på opptil 155 m2/h. Utskriftshastigheten er 100 m2/h, som gjør Océ Arizona 6170 XTS den ideelle skriveren for å håndtere raske vendinger og store volumer.
  • Océ ColorWave 900, en 42 tommer rull-basert skriver med utrolige hastigheter på opptil 1 000 kvadratmeter per time, og enestående produksjonspotensiale på omlag 430 A0-utskrifter per time. Ideell for et bredt spekter av grafiske applikasjoner, inkludert POS-plakater, utstillings- og messemateriell, disk- og gulvdekor, tekniske tegninger og kart.
  • Océ ColorWave 700, lansert februar 2015, med europeisk debut på FESPA i år. Modellen utnytter den siste versjonen av Océ CrystalPoint-teknologien, og tilbyr utmerket fleksibilitet med utskrift på ubestrøket, bestrøket og spesialunderlag, og støtter media på opptil 0,8 mm tykkelse. Egenskapene gjør enheten velegnet for et unikt bredt spekter av innendørs og kortvarig utendørs grafiske applikasjoner, inkludert utskrift på plakater, lerret, tapet og banner.
  • Canon imagePROGRAF iPF9400, med Canons LUCIA EX, 12-farge pigmentblekksystem, leverer enheten de fineste resultater for foto, kunst og fargekritisk produksjon.


I tillegg til produksjonsteknologi, digitale løsninger for arbeidsflyt, digitale skjærebord, og et bredt spekter av underlag fra Canon, vil besøkende ved Canons stand bli introdusert for Canons arbeidsflytløsninger som gjør at forretninger kan arbeide mer effektivt og få mest ut av sine løsninger.

Besøkende vil se et bredt spekter av applikasjoner bli produsert på stand, innenfor hver av de tre temaene, i tillegg til å kunne se igjennom en oppdatert versjon av Arizona Look Book, som gir innblikk i de mange applikasjonsmulighetene ved denne teknologien. En ny ‘Look Book’ som tar for seg de mange bruksområdene til Océ ColorWave-serien vil være tilgjengelig for første gang på FESPA 2015.

– FESPA 2015 er den perfekte plattformen for å fortelle om de mange mulighetene ved å ha riktig arbeidsflyt for produksjon på plass. Det er derfor vi utforsker vertikale arbeidsflyter nøye, og fysisk viser besøkende daglige scenarier som virkelig setter fokus på storformat. Bransjen er i stadig utvikling, så vi må vise utskriftsleverandører hvordan de kan ligge i forkant; enten det gjelder å tilby et mer variert utvalg av trykte applikasjoner, eller ved å vise deres kunder hvordan storformatutskrift sømløst kan støtte andre kommunikasjonsplattformer, eksempelvis nettbaserte og digitale. Uansett utgangspunkt for de besøkende, Canon sin stand innehar noe for enhver og vi ser frem til å diskutere nye utfordringer og spennende muligheter disse møter, uttaler Mathew Faulkner, European Marketing Manager, Wide Format Printing Group, Canon Europa.

Canon Europa vil også presentere DreamLabo 5000 inkjet produksjonsfotoskriver på FESPA i år. En representant fra Canon Europa vil være tilstede på stand D95 i hall 8 for å demonstrere dens profesjonelle produksjon av høykvalitets fotobøker, hdbook™, levert av Canon, i tillegg til å diskutere de siste trendene og utviklingene i det voksende markedet for fotobøker.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet