Ny pris til Canons storformatprintere

iPF755 Oslo, 9. september 2009 - Kun få måneder etter sin lansering, går Canons imagePROGRAF iPF755 av med den prestigetunge ”Spring Pick-prisen” fra Buyers Laboratory Inc (BLI). Storformatprinteren får prisen for sin uslåelige kombinasjon av hastighet, kvalitet og brukervennlighet.

Tilbakemeldingene fra BLI er at ingen andre produkter stiller i samme kategori når det gjelder produktivitet, hurtighet, tilgjengelig software-løsninger og brukervennlighet. Storformatprinteren har en setting for sparemodus som gjør at brukeren sparer betydelig på sine utskrifter.

Storformatprinteren har en kompakt design med mulighet for ladning av ark foran på maskinen. Dette gjør at man har mulighet til å sette maskinen helt inntil en vegg for å spare plass på kontoret. iPF755 produserer A0-utskrifter på 48 sekunder, og det er mulig å bytte blekk underveis i utskriften. I tillegg holder maskinen styr på kostnader pr utskrift når den brukes sammen med Canons software-løsninger.

- Storformatprinteren har fått en god mottagelse i markedet på kort tid, og vi syns det er veldig hyggelig å få denne utmerkelsen. Prisen understreker at Canon leverer innovative produkter som svarer på kundens behov i et krevende marked, sier Toril Røstum, produktsjef i Canon Business Solutions.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Last ned pressemeldingen (PDF, 90 kB) [PDF, 89 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge