Sør-Trøndelag Fylkeskommune velger Canon og NDS på multifunksjonsmaskiner

Oslo, 9. august 2011 - Sør-Trøndelag fylkeskommune med 20 tilsluttede kommuner og interkommunale/statlige organer har inngått ny hovedavtale med NDS og Canon for leie av multifunksjonsmaskiner med tilhørende tjenester for service og support. Det ble stilt høye krav til funksjonalitet og ytelse, miljø og service/support, samt kompetanse og erfaring med utskriftkontroll, også kjent som såkalte “follow me” løsninger.

Sør-Trøndelag fylkeskommune og 20 midtnorske kommuner velger NDS som avtalepartner på Canon multifunksjonsmaskiner og tilhørende tjenester de neste 3 årene.

Picture_Petter_Sjaastad

Fornøyd ikt-sjef
- Erfaringene fra IT-utstyr avtalen med NDS er positive, NDS fremstår som profesjonelle og velorganisert. Og vi er fornøyde etter to års samarbeid. Dette bidrar naturligvis til at vi har stor tro på at NDS også vil levere tilfredsstillende MFP maskiner og tilhørende tjenester fra Canon på den nye avtalen som nå er inngått, sier Glenn Paulsen, IKT sjef i Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Avtalen omfatter leveranse og servicetjenester på om lag 400 maskiner fra Canon og HP, og har en verdi på mellom 20- og 25 millioner kroner for NDS. Kontrakten strekker seg over de neste 3 årene, med et fjerde år som opsjon.

Utvider et allerede godt samarbeid med NDS
- Det at fylkeskommunen og et flertall av kommunene i region nå utvidere samarbeidet er for oss en svært gledelig, sier direktør i NDS Midt-Norge Parly Stallvik. Vi har bevisst fokusert på å holde avtalte kvalitetsparametere i avtalen, gjennom god samhandling, fokus på sluttbruker og høy kompetanse på eget personell.

- Vi er svært glade for denne avtalen og den bidrar til å øke markedspenetrasjonen til Canon. Dette er et viktig ledd innen vår IT/office - satsning, sier Petter Sjaastad, direktør for Canon Partner Channel i Norge.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet