Canon presenterer nye og fremtidige teknologier for B2B-markedet på Canon EXPO 2015

13. oktober 2015: Canon Europa, verdensledende leverandør innen bildeløsninger, viser frem selskapets nyeste og fremtidige B2B-teknologier på Canon EXPO i Paris, fra 13. til 15. oktober. Teknologiene som stilles ut gir deltakerne et innblikk i Canons B2B-strategi og sentrale vekstområder – som 3D-utskrift, grafisk bransje og nettverkskameraer.

expo-banner.jpg

På Canon EXPO kan deltakerne oppleve selskapets satsing på kundeorienterte løsninger som håndterer konkrete utfordringer i bedriftene, for eksempel forbedrer arbeidsflyter og øker produktiviteten. Canons nylig lanserte løsninger demonstreres i reelle arbeidsmiljøer for å vise hvordan de brukes i virksomheter i dag, og hva som vil være mulig i fremtiden.

–Canon EXPO en unik mulighet til å møte kunder og partnere, presentere vårt store utvalg av eksisterende teknologier og samtidig gi de besøkende et innblikk i alle de spennende løsningene som er under utvikling hos Canons forsknings- og utviklingsteam over hele verden. Alle Canons nye og fremtidige teknologier utvikles med tanke på kundene og har som mål å dekke spesifikke behov i bransjen – fra forenkling av produksjonsprosesser til effektivisering av arbeidsflyter, sier Jeppe Frandsen, Head of the Production Printing Group hos Canon Europa.

Et godt eksempel på denne tilnærmingen er profesjonell utskrift. På årets EXPO viser Canon sin satsing og langsiktige investering i segmentet for produksjonsutskrift. Målet er å bli en effektiv og støttende samarbeidspartner for kundene ved å utvikle løsninger som gjør det enklere for dem å tilpasse seg de stadige endringene i en kommersiell verden med flere mediekanaler. Canon regner ikke lenger trykking som en del av produksjonsindustrien, men som en del av tjenestesektoren, og de samarbeider tett med B2B-kundene for å utvikle løsninger som drar veksler på felles ekspertise. Som et resultat av dette fokuserer Canon på å videreutvikle utskriftsapplikasjoner i en rekke markeder, blant annet innen emballasje, boktrykking, tekstil, dekor og direkte reklame. Produkter som Canons Infinistream, ImageStream 3500 og 2400, ColorWave 910 og VarioPrint i300, er spesialutviklet til dette formålet.

Andre løsninger som stilles ut på Canon EXPO 2015, inkluderer:

3D-utskrift
Canon tar, sammen med samarbeidspartneren 3D Systems, de første stegene inn i det unge og lovende 3D-markedet. På EXPO stilles det ut to 3D Systems-skrivere som viser hvordan Canon ivaretar sine kunder ved å finne innovative løsninger som gir en smart tilpasning mellom data, bildeopptak og utskrift.

Mixed Reality
Canons løsning for Mixed Reality – MREAL – kombinerer virkelige miljøer med virtuelle datamaskingenererte bilder (CGI). Mixed Reality har som mål å løse sentrale utfordringer i produksjonsindustrien, og Canon har allerede brukt denne teknologien i prototypeproduksjonen siden lanseringen i Japan.

På Canon EXPO demonstreres MREAL-systemet som en del av et automatisert produksjonsmiljø, der de besøkende kan oppleve teknologien på nært hold i en bilramme i full størrelse.

Canon imagePRESS C10000VP
imagePRESS C10000VP lanseres i EMEA-regionen på Canon EXPO og er Canons første digitale fargemaskin som produserer opptil 100 sider i minuttet. Maskinen setter en ny standard for bildekvalitet og produktivitet ved å introdusere tekniske nyvinninger som gir høyere produksjonskapasitet, pålitelig fargestabilitet og en enda mer nøyaktig registreringskontroll, i tillegg til mer fleksibel mediehåndtering og etterbehandling.

Maskinen er utviklet for kommersielle og interne leverandører av utskriftstjenester (PSP) som etterspør høyere produksjonsvolum som ikke går på bekostning av kvaliteten. På EXPO demonstreres imagePRESS C10000VP i et produksjonsmiljø som viser hvordan Canon hjelper kundene å gjøre bildeteknologi om til forretningsmuligheter.

ColorWave 910
Nylanserte Océ ColorWave 910 er markedets raskeste storformat fargeskriver med suveren utskriftshastighet på 1 000 m² i timen. Modellen representerer det aller siste innen blekkskrivere med ett gjennomløp, og byr på produktiv DAK/GIS- og plakatutskrift med mulighet for to fullstendig integrerte etterbehandlings¬løsninger, en falsemaskin og Océs høykapasitetsmagasin med dobbeltskuff.

Canons ColorWave 910 er også utstilt i produksjonsmiljøet på Canon EXPO.

PRISMAdirect – et avansert administrasjonssystem for arbeidsflyt
Et annet produkt som lanseres i EMEA-regionen på EXPO, er PRISMAdirect – en skalerbar administrasjonsløsning som gjør det enklere for bedriftsinterne avdelinger for grafiske tjenester å effektivisere produksjonsarbeidsflyten. På Canon EXPO demonstreres PRISMAdirect brukt i en virksomhet som produserer sykler, og kundene får se hvordan arbeidsflytene forbedres for å oppnå enestående resultater og konkurransefortrinn.

XEED 4K500ST – verdens minste og letteste 4K-projektor
Canons neste generasjon 4K-projektor ble lansert i september 2015 og stilles ut i Europa for første gang på Canon EXPO. Denne LCOS-projektoren med 5 000 lumen er myntet på en rekke ulike bruksområder, og viser video og stillbilder med en oppløsning på 4 096 x 2 400 piksler, en oppløsning som overgår oppløsningen på 4K digitale kameraer som har 4 096 x 2 160 piksler.

På Canon EXPO kan besøkende gå inn i et rom der de kan oppleve fordelene med 4K-oppøsning mens de utforsker fantastiske kulturseverdigheter fra hele verden.

i-SENSYS MF729CX – A4 multifunksjonsskriver med enestående fleksibilitet
i-SENSYS MF729Cx ble lansert i september 2015 og er utviklet for å dekke utskrifts- og dokumentutfordringene til små arbeidsgrupper som er en del av en større organisasjon. I tillegg til kjernefunksjoner som utskrift, kopiering og skanning, har nye i-SENSYS MF729Cx også funksjoner for mobil utskrift i en kompakt, intuitiv design.

i-SENSYS MF729Cx er utstilt i «Connecting with Enterprise»-området på Canon EXPO, der kundene kan se hvordan Canons teknologier, løsninger og tjenester kan optimaliseres slik at det blir enklere å få kundenes ideer ut på markedet, maksimere veksten og optimalisere administrative systemer.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet