Canons nye flaggskip – imagePRESS C10000VP – tar kvalitet og produktivitet til et nytt nivå

Oslo, 8. september 2015 – Canon Europa, verdensledende leverandør innen utskrift- og bildeløsninger, lanserer i dag en ny toppserie – imagePRESS C10000VP. Dette er selskapets første digitale fargemaskin som produserer 100 sider i minuttet.

Kommersielle og interne produksjonsselskaper etterspør i stadig større grad høyere produksjonsvolum, som ikke går på bekostning av kvaliteten. C10000VP-serien etablerer en ny standard når det gjelder trykkvalitet og effektivitet ved å introdusere tekniske nyvinninger som gir høyere produksjonskapasitet, pålitelig fargestabilitet og en enda mer nøyaktig registreringskontroll, i tillegg til mer fleksibel mediehåndtering og etterbehandling.

Den nye flaggskipmodellen bygger videre på suksessen til imagePRESS-serien som siden lanseringen i 2006 har opparbeidet seg et solid rykte som produksjonsmaskin, med veldokumenterte meritter innen pålitelighet og kvalitet. Det er per i dag installert over 40 000 imagePRESS-fargemaskiner på verdensbasis*, og det er solgt over 2 000 enheter bare av C800-serien i Europa siden lanseringen for et drøyt år siden (siden juli 2014) – tallenes tale er klar og viser hvor stor tiltro kundene har til denne teknologien. Ved å investere i Canons imagePRESS-teknologi og supporttjenester har tusenvis av europeiske trykkerier utvidet virksomheten og økt produktiviteten.

Takket være en kombinasjon av nye funksjoner og velprøvd teknologi, leverer nye imagePRESS C10000VP kvalitet og produktivitet som overgår alle andre i denne klassen, og åpner dører til nye markedssegmenter for kundene.

Optimal produktivitet og allsidighet
Med utskriftshastighet på opptil 100 sider i minuttet på alle papirtyper opptil 350 g/m², opprettholder imagePRESS C10000VP produktiviteten selv ved store opplag og utskrift på blandede medier, inkludert spesialmedier som syntetisk utskriftsmateriell. CV-toneren (Consistently Vivid) gir bedre overføringseffektivitet, lavere fikseringstemperatur og enestående bildekvalitet, også på strukturert papir. En ny luftkompressor gjør det også mulig å skrive ut på tynt, bestrøket papir ned til kun 70 g/m².

imagePRESS C10000VP er imponerende allsidig med en rekke muligheter for etterbehandling, blant annet en ny profesjonell hulleenhet som støtter enda flere mediestørrelser, og en ny integrert funksjon for falsing. Med et utvalg digitale RIP-kontrollere, som Canons PRISMAsync eller nye EFI Fiery FS200, kan utskriftsleverandører velge riktig RIP og kontroller og dermed effektivisere arbeidsflyten.

Eksepsjonell bildekvalitet og forutsigbar fargestabilitet
imagePRESS C10000VP tar bildekvalitet et steg videre, og etablerer en ny standard i segmentet for 100 sider i minuttet. imagePRESS C10000VP er utstyrt med samme CV-toner og 32-strålers VCSEL-teknologi (Vertical Cavity Service Emitting Laser) som den populære imagePRESS C800-serien, og leverer utskriftsoppløsning på 2 400 x 2 400 dpi og skarp utskriftskvalitet.

En ny fremkallingsenhet sørger for fargestabilitet, også ved produksjon av større opplag. Dette forbedres ytterligere av en ny teknologi kalt Multi Density Adjustment, som betyr korrigering av fargetetthet i sanntid og en integrert spektroskopisk sensor for daglig fargekalibrering.

Med imagePRESS C10000VP er det langt enklere for trykksakstilbydere å få riktig resultat på første forsøk takket være et ekstra overføringsbelte som gir bedre kontroll over registrering, samt en ny Simple Registration Control-teknologi som sørger for å optimalisere produktiviteten ved hjelp av raskere og enklere registreringsjusteringer.

– Optimalisert produktivitet er helt avgjørende for dagens trykksakstilbydere, og de trenger en løsning de kan stole på at leverer enestående bildekvalitet, forutsigbar fargestabilitet og nøyaktig registrering uavhengig av trykkmedie og uten at det går på bekostning av hastigheten. Nye imagePRESS C10000VP oppfyller alle disse kriteriene, sier Mark Lawn, European Professional Print Director i Canon Europa.

–Gjennom Canons mange nyvinninger i imagePRESS-serien, har enhetene spilt en sentral rolle og gjort det mulig for kundene å utnytte veksten i fargeproduksjonsmarkedet. Det nye flaggskipet imagePRESS C10000VP leder nå an i en imponerende produktportefølje og er et tydelig bevis på Canons kontinuerlige arbeid for å imøtekomme kundenes behov. Den nye modellen er et utmerket valg både for kunder som har økt utskriftsvolumene med imagePRESS-serien og nå ønsker å ta neste steg innen fargeproduksjon av høy kvalitet, og for andre utskriftsleverandører som ønsker å dra fordeler av endringene i markedsetterspørselen, avslutter Lawn.

imagePRESS C10000VP kommer for salg i oktober 2015 og får sin europeiske debut på Canon EXPO i Paris senere i år.*Dette tallet omfatter imagePRESS C1, C1+, C7000VP-serien og modellene i C800-serien.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet