Canon lanserer markedets enkleste måte for å skanne, lagre og dele dokumenter

Oslo, 11. august 2004. CD-4070NW er en Integrert Farge skanner og Dokument Arkiv m/CD-ROM brenner, og gir et superkompakt søkbart dokumentarkiv – tilgjengelig for alle i nettverket.

CD-4070NW leverer alt du trenger for å komme i gang med elektronisk arkivering og gjenfinning i en kompakt, integrert enhet  til en rimelig penge.

Du skal bare koble den til organisasjonens lokalnett – så er den klar til å bli brukt som en fullt integrert nettverksenhet.

Den integrerte dokumentskanneren skanner papirdokumentene dine, OCR leser teksten og lagrer det hele som søkbare PDF filer på den innebygde harddisken – som igjen backes opp automatisk til den integrerte CD-R brenneren.

Blant de mange nye egenskaper finner du skanning til fil (TIFF og PDF), skanning til E-mail og OCR / strekkodelesing med automatisk indeksering.

Arkiverte filer gjenfinnes raskt og enkelt fra en web browser og fritekst søk.
 

Bakgrunnsdata om Canon

Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjons-miljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca. 1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge
Mer informasjon
Canon Europa