HD-video direkte på DVD med kompakte og stilige HR10

Oslo, 7. mai, 2007: Verdens minste AVCHD1 DVD-videokamera kombinerer praktisk opptak direkte på DVD med 1080i HD-kvalitet — banebrytende bildeteknologi pakket inn i et stilig og kompakt kamerahus.

Med allsidige HR10 kan du ta opp imponerende høydefinisjonsvideo (HD) på vanlige 8 cm DVD-plater, spille inn video i standarddefinisjon (SD) for visning på vanlig TV og ta stillbilder med høy oppløsning. HR10 er et elegant multifunksjonskamera siktet inn på fremtiden innen hjemmeunderholdning – HD-film. Videokameraet kobles enkelt til en HD-klar TV via HDMI-inngangen, og alle som liker tekniske finesser, vil sette pris på at DVD-ene også kan spilles av på Blu-ray -spillere. HR10 leveres også med en omfattende programpakke for AVCHD-filmbehandling.

HR10 drar nytte av teknologier som opprinnelig ble utviklet for Canons profesjonelle HD-produkter, og dette omfatter blant annet Instant AF og Super Range optisk bildestabilisator (OIS). Mens Instant AF gir presis og ekstremt rask autofokus, benytter Super Range bildestabilisatorteknologien to metoder som effektivt eliminerer effekten av kamerarystelser, og med disse to unike innovasjonene er det enkelt å lage imponerende HD-videooptak. HR10 har i tillegg Canons 25p CINEMA MODE som først ble lansert på HV20 og gir opptak med et filmlignende uttrykk.

Som i alle Canon HD-videokameraer utviklet for hjemmevideo, utgjør Canons HD-kamerasystem også kjernen i HR10. Kombinasjonen av et HD-videoobjektiv av høy kvalitet, en ekte HD CMOS-sensor og Canons raske DIGIC DV II-prosessor gir imponerende HD-film. Dette stilige videokameraet er kanskje lite i størrelse, men det er definitivt stort på videokvalitet og brukervennlighet.

Last ned hele pressemeldingen [PDF, 82 KB]
spacer
					image