Fotografer, studer og del unike øyeblikk med Canons nye LEGRIA HF R-serie

Oslo, 5. januar 2015 – Canon lanserer i dag tre nye videokameraer i LEGRIA HF R-serien – LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 og LEGRIA HF R606. De nye modellene er perfekte for å forevige og dele spesielle familieøyeblikk i suveren HD-kvalitet; så nå kan alle lage kreative filmer som kan beundres igjen og igjen.

[MASTER]_Image_LEGRIA HF R68 bk WA H436 FSL.jpg
[MASTER] Image_LEGRIA HF R66 bk FSL lensside
[MASTER]_Image_LEGRIA HF R606 wh FSL
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R606

Fang de dyrebare øyeblikkene
De nye videokameraene forener Canons Full HD-videosystem med en avansert DIGIC DV4-prosessor, noe som bidrar til at du kan forevige familiens høydepunkter – fra feriereiser, selskaper eller skoletilstelninger – med en unik detaljrikdom. Med 32x optisk zoomobjektiv og 57x avansert zoom gir disse modellene deg frihet til å filme uendelig mange motiver, både tett på og på avstand.

Takket være Zoom Framing Assist mister du ikke familien av syne når du bruker zoom-funksjonen. Du holder bare den dedikerte søkeknappen inne og videokameraet panorerer automatisk ut slik at du finner objektet igjen, før det igjen zoomer inn. Du er garantert krystallklare bilder ettersom Intelligent IS reduserer kamerarystelser automatisk slik at du tør zoome inn på detaljene når ting skjer.

For å sikre mer plass på hvert bilde – til store grupper i familieselskaper eller sveipende landskapsfilming på ferieturer – har LEGRIA HF R68 en ny vidvinkelforsats som raskt kan monteres på kameraet for å forkorte brennvidden til 26,9 mm, dermed utvides videokameraets visningsbilde.

Moro for hele familien
Takket være en rekke nye og brukervennlige opptaksinnstillinger er det enkelt å gi filmopptakene en kreativ vri. Med langsom kino-opptak kan du redusere hastigheten med 1/2x, noe som for eksempel er ideelt for å fange og gjenoppleve barnets første målscoring, eller øke hastigheten med opptil 1200x - suverent når du vil nyte en vakker solnedgang i kortversjon, eller kanskje en utfordrende biltur?

For at du enkelt skal kunne dokumentere dyrebare familieøyeblikk, lagres opptak i Baby-innstilling automatisk i et dedikert album, som gir enkel avspilling av disse opptakene for kjente og kjære. For å sikre at minnene ikke slettes ved et uhell, kan fillås-funksjonen eliminere muligheten til å slette eller redigere filer. Dermed kan du også risikofritt la barna studere opptakene.

Del minnene
Når du har fanget dagens mange begivenheter, kan de lett overføres til andre enheter via NFC-kompatibilitet¹, inkludert smarttelefoner, nettbrett og Canons nylanserte Connect Station CS100. Det er også enkelt å laste opp film til sosiale medier og nettsky-tjenester, for enkel deling til alle verdenshjørner. LEGRIA HF R606 er kompatibel med FlashAir² SD-kort – og du kan dele, lagre og spille av opptakene på smarttelefonen eller nettbrettet uten dedikert internettforbindelse.

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre


¹ Kun LEGRIA HF R68 og LEGRIA HF R66.
² FlashAir™ SD-kort har flashminne og trådløs LAN-teknologi – ved å bruke programmet på smarttelefonen eller nettbrettet kan du dele, lagre og spille av opptakene. Det er også kompatibelt med standard SD-kort, som definert av SD-Association.

spacer
					image
Mer informasjon
LEGRIA HF R66 - bilder
LEGRIA HF R68 - bilder
LEGRIA HF R606 - bilder
LEGRIA HF R66 - spesifikasjoner [PDF, 71 KB]
LEGRIA HF R68 - spesifikasjoner [PDF, 71 KB]
LEGRIA HF R606 - spesifikasjoner [PDF, 71 KB]
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet