Det beste innen superzoom – Canon lanserer nye PowerShot SX510 HS og PowerShot SX170 IS

Oslo 22. august 2013 – Canon utvider i dag utvalget av kraftige, kompakte superzoomer med lanseringen av PowerShot SX510 HS og PowerShot SX170 IS – to nye kameraer som bringer deg enda nærmere motivet. De kompakte kamerahusene rommer imponerende zoomkapasitet med 30x optisk zoom på PowerShot SX510 HS og 16x optisk zoom på PowerShot SX170 IS som lar deg fotografere motiver på lang avstand i imponerende detaljnivå.

PowerShot SX170 IS PowerShot SX510 HS
PowerShot SX170 IS PowerShot SX510 HS

PowerShot SX510 HS
Fleksible PowerShot SX510 HS takler de fleste opptakssituasjoner takket være et kraftig 30x optisk zoomobjektiv som gir skarpe bilder i hele zoomområdet, også i svakt lys, og 24mm vidvinkel som er perfekt til fotografering av alt fra langstrakte landskapsmotiver til gruppebilder av vennegjengen. SX510 HS bruker Canons HS System som består av en 12,1 megapikslers CMOS-sensor med høy følsomhet og en DIGIC 4-prosessor som fanger den naturlige atmosfæren i lyssvake motiver, for eksempel i skumringen, samtidig som du får skarpe, detaljrike bilder i naturtro farger.

PowerShot SX510 HS har Wi-Fi-funksjon som lar deg dele bilder og film på sosiale nettsteder som Facebook®, Flickr og YouTube, direkte fra kameraet eller på smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Canons CameraWindow- app¹ som er gratis. Du kan også få GPS via mobil ved å bruke Canons gratisapp for smarttelefoner til å legge til informasjon om opptakssted og opptakstidspunkt for bildet fra GPS-aktiverte smarttelefoner eller nettbrett og dele denne informasjonen med andre.

I tillegg til enestående stillbilder byr PowerShot SX510 HS også på opptak i full HD-kvalitet (1080p) med stereolyd. SX510 HS har i tillegg et eget program for superlangsom film som er perfekt når du vil filme motiver i rask bevegelse.

PowerShot SX170 IS
Kompakte og brukervennlige PowerShot SX170 IS er utstyrt med et allsidig objektiv med 28mm vidvinkel og 16x optisk zoom. Med dette objektivet kan du fotografere en rekke ulike motiver fra gruppebilder på en fest til nærbilder av dyr på safari. PowerShot SX170 IS har en kraftig 16 megapikslers sensor som sørger for klare farger og imponerende detaljer og gir deg bilder du kan være stolt over. SX170 IS kan også forevige spesielle øyeblikk som HD-film av høy kvalitet.

Ytelse i beste kvalitet
Begge kameraene er ustyrt med Canons bransjeledende optiske bildestabilisator med teknologi for intelligent bildestabilisering som gjør det enkelt å ta skarpe bilder med lange brennvidder og i svakt lys.

Canons ZoomPlus-teknologi utvider også rekkevidden for objektivene digitalt utover maksimum brennvidde til henholdsvis 60x zoom på PowerShot SX510 HS og 32x zoom på PowerShot SX170 IS samtidig som den høye bildekvaliteten opprettholdes. PowerShot SX510 HS har også forbedret Zoom Framing Assist-funksjon med et nytt Auto-program som sikrer at motivet alltid er i fokus selv om de beveger seg mot eller bort fra kameraet.

Begge de nye modellene har også en Øko-innstilling som sparer batteriet slik at du kan fotografere lenger på en enkelt lading. Med denne funksjonen kan du ta opptil 46 prosent flere bilder på PowerShot SX170 IS og 32 prosent flere bilder på PowerShot SX510 HS – perfekt til familieutflukter eller ferier.

Kreativitet på et øyeblikk
De to nye kameraene har begge programmet Smart Auto som gjenkjenner opptil 32 ulike motiver og bruker de optimale innstillingene for motivet slik at du får best mulig resultat. Du kan også bruke kreative programmer til å forbedre bildet, skape litt dramatikk eller gi bildet et unikt og morsomt perspektiv. Når du er klar til å eksperimentere litt mer, kan du enkelt bytte til full manuell kontroll og selv angi ulike kamerainnstillinger, som lukkertid og blender.

PowerShot SX510 HS – nøkkelfunksjoner:

 • Minikamera med 30x ultrazoom og 24mm vidvinkelobjektiv
 • HS System: 12,1 megapikslers CMOS, DIGIC 4
 • Intelligent bildestabilisering, forbedret dynamisk bildestabilisator
 • Wi-Fi² og GPS via mobil
 • Full HD, HDMI
 • Stor LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0")
 • Smart Auto gjenkjenner 32 motivtyper
 • Zoom Framing Assist
 • Full manuell kontroll

PowerShot SX170 IS – nøkkelfunksjoner:

 • 16x optisk zoom, 28mm vidvinkel Canon-objektiv
 • Intelligent bildestabilisering
 • Stor LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0"), råd og tips på skjermen
 • Smart Auto gjenkjenner 32 motiver
 • HD-film
 • Morsomme kreative filtre
 • Full manuell kontroll
 • Øko-innstilling
 • Oppladbart litiumionbatteri
 • Rechargeable Li-ion battery

¹ Kompatibilitet varierer avhengig av enhet. Du finner mer informasjon på www.canon-europe.com/wirelesscompacts
² Wi-Fi-støtte varierer avhengig av enhet og område. Du finner mer informasjon på www.canon-europe.com/wirelesscompacts

spacer
					image
Mer informasjon
PowerShot SX170 IS - bilder
PowerShot SX510 HS - bilder
PowerShot SX170 IS Spec Sheet [PDF, 56 KB]
PowerShot SX510 HS Spec Sheet [PDF, 58 KB]
Technologies Explained [PDF, 172 KB]
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet