Fang alt med nye Canon PowerShot SX520 HS og PowerShot SX400 IS

Oslo, 29. juli 2014 – Canon lanserer i dag PowerShot SX520 HS og PowerShot SX400 – to lette superzoomkameraer i skjæringspunktet mellom kompaktkamera og speilreflekskamera – perfekt for å få med skjulte detaljer både langt unna og på nært hold. Modellene drar veksler på Canons omfattende optikkekspertise og er utstyrt med henholdsvis 42x og 30x optisk zoom i et meget kompakt kamerahus som lar deg forevige spesielle øyeblikk i den kvaliteten de fortjener.

PowerShot SX520 HS.jpg PowerShot SX400 IS.jpg
PowerShot SX520 HS PowerShot SX400 IS

Zoom inn på alle detaljer 
PowerShot SX520 HS har et 42x optisk zoomobjektiv som gir deg fleksibilitet til å takle alle opptakssituasjoner og motiver, fra uforglemmelige ferier til dagsturer. Med 24mm vidvinkelobjektiv kan du forevige storslåtte utsikter, mens maksimum brennvidde på imponerende 1008 mm lar deg zoome inn på detaljer langt borte. 

PowerShot SX520 HS har forbedret Auto-program med Zoom Framing Assist som automatisk justerer zoomen slik at objekter beholdes i en forhåndsvalgt størrelse i bildefeltet. Kameraet registrerer når et objekt er på vei ut av bildefeltet og zoomer automatisk ut for å beholde objektet innenfor. Funksjonen zoomer også jevnt ut når noen beveger seg mot kameraet, slik at ansiktene beholdes i samme størrelse.  

Det kompakte og lette kamerahuset til PowerShot SX400 IS rommer en kraftig 30x optisk zoom – perfekt til de øyeblikkene du ikke vil gå glipp av. Den kompakte kameradesignen gjør det enkelt å ta med kameraet overalt, og med det store, behagelige grepet, kombinert med imponerende brennvidde fra 24 til 720 mm, er du godt rustet til å fange det som skjer. Begge modellene lar deg fotografere motiver som beveger seg raskt – og liten lukkerforsinkelse, forbedrede algoritmer og superrask AF sørger for at du ikke går glipp av noe.

Designet for å levere 
Begge kameraene har Canons intelligente teknologi for optisk bildestabilisering, som gir skarpe bilder og lar deg skyve grensene og prøve deg i nye opptakssituasjoner. Den intelligente bildestabiliseringen gjenkjenner åtte ulike motivtyper, analyserer automatisk motivet og finner den beste innstillingen for bildestabilisering, slik at du får skarpe stillbilder og stødige filmer som bevarer minnene på best mulig måte. 

PowerShot SX520 HS er utstyrt med Canons anerkjente HS System som er en kombinasjon av en DIGIC 4+-prosessor og en bakbelyst 16 megapikslers CMOS-sensor med høy følsomhet, som sammen sørger for skarpe og detaljerte bilder med naturtro farger, også i svakt lys. PowerShot SX400 IS er utmerket til fotografering fra soloppgang til solnedgang med en 16 megapikslers CCD-sensor og DIGIC 4+-prosessor som sørger for at du får imponerende resultater hver eneste gang. 

Utforsk kreativiteten  
PowerShot SX520 HS innehar funksjonen Kreativt bilde som lar deg utvikle dine kreative ferdigheter. Når denne funksjonen er valgt, bruker kameraet automatisk en av de i alt 46 spesialeffektene, sortert i fire kategorier. Kreativt bilde åpner for nye perspektiver ved at det tas fem ekstra bildefiler med ulike kreative effekter. PowerShot SX400 IS kan skilte med et utvalg kreative filtre, deriblant Fisheye og Én farge, som du kan legge på i etterkant for å forbedre bildene.  

Utmerket ergonomi 
Begge modellene er fleksible, lette og utformet for enkel og behagelig fotografering. PowerShot SX520 HS og PowerShot SX400 IS er utstyrt med en ny type grep som gir behagelig ergonomi à la speilreflekskameraer og er utviklet på bakgrunn av omfattende undersøkelser og funksjonaliteten til eksisterende EOS-grep.

Tilgjengelighet
PowerShot SX520 HS har salgsstart medio august og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 2.699,-. PowerShot SX400 IS HS har salgsstart medio august og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 1.999,- 

PowerShot SX520 HS – nøkkelfunksjoner :

 • Fotografer fjerne og vidstrakte motiver med 42x zoom
 • Enkelt å beholde motiver langt unna i bildefeltet
 • Gled deg over stødig, komfortabel fotografering og filming 
 • Førsteklasses bilder med HS System og intelligent bildestabilisering      
 • Lek deg med kreativiteten  
 • Ta opp flotte filmer i full HD med et enkelt knappetrykk
 • Enkel fotografering med Smart Auto-program
 • Utforsk verden med full manuell kontroll 

PowerShot SX400 IS – nøkkelfunksjoner:

 • Fleksibel fotografering med kraftig 30x zoom  
 • Smart Auto-program gir flotte bilder med minimal innsats
 • Suverene resultater: 16 megapiksler og intelligent bildestabilisering
 • Lek deg med kreative filtre
 • Behagelig ergonomisk grep
 • HD-filmer like for hånden
 • Flere opptak på en enkelt batterilading

spacer
					image
Mer informasjon
PowerShot SX400 IS - bilder
PowerShot SX520 HS - bilder
PowerShot SX400 IS - spesifikasjoner [PDF, 50 KB]
PowerShot SX520 HS - spesifikasjoner [PDF, 56 KB]
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet