Canon lanserer PowerShot G3 X – kraftpakke med superzoom

Oslo, 18. juni 2015 – Canon presenterer i dag et avansert tilskudd til den anerkjente PowerShot G-serien– PowerShot G3 X. Dette er Canons første kompakte superzoomkamera, utstyrt med en bakbelyst 1.0-type CMOS-sensor som sørger for at stillbilde- og videoentusiaster oppnår suveren bildekvalitet og kan få kreative resultater de aldri har sett maken til med et kompaktkamera. Med Canons førsteklasses optikk, allsidig 25x optisk zoomrekkevidde og manuell kontroll på nivå med digitale speilreflekskameraer, gir PowerShot G3 X deg mulighet til å komme tettere på motivene. Et ideelt valg når du vil fange naturmotiver eller detaljer i en sportsøvelse, og et uunnværlig verktøy for erfarne fotografer som krever topp resultat.

PowerShot G3 X.jpeg

Førsteklasses superzoom for bilder med profesjonell kvalitet
PowerShot G3 X er spesialkonstruert for å levere fotokvalitet i toppklassen, og kan skilte med en kombinasjon av Canons kraftigste og mest kompakte superzoom per dags dato. Detaljer og farger fanges på en enkel måte med den bakbelyste 1.0-type CMOS-sensoren på 20,2 megapiksler, som sammen med f/2.8-5.6 blenderåpning med 9 lameller gjør det enkelt å oppnå flott bakgrunnsuskarphet. Om du er på et idrettsarrangement eller foreviger naturmotiver på en løpetur i skogen, sørger kameraets 25x optiske zoom for at du kommer enda nærmere motivene og samtidig beholder skarpheten som kreves for virkelig flotte bilder.

For å kunne levere den responsen og ytelsen som avanserte fotografer krever, er PowerShot G3 X utstyrt med Canons meget raske DIGIC 6-prosessor, og kameraets HS System sørger for utmerket ytelse i utfordrende lysforhold slik at tydelige detaljer i svakt opplyste motiver gjengis med opptil ISO 12800. PowerShot G3 X er utviklet for å holde tritt med motiver i rask bevegelse, og med serieopptak på 5,9 bilder i sekundet får du med all action uansett hvor du er. Videre sørger kameraets raske autofokus for at hvert eneste bilde er skarpt og i fokus.

Innta regissørstolen
Ambisiøse videofotografer kan lage imponerende filmer i full HD og glede seg over betjeningskontroll som du vanligvis bare finner på profesjonelle videokameraer. Med PowerShot G3 X kan du forme scenene med ulike bildefrekvenser, fra 24p opptil 60p, og manuelt kontrollere blender, lukker og ISO. Ta opp krystallklar lyd med utvidbart dynamisk område. Kameraet har også egne innganger for mikrofon og hodetelefoner, samt live HDMI-overføring slik at du kan følge med på opptaket på eksterne skjermer underveis. Intelligent bildestabilisator og avansert 5-akset dynamisk bildestabilisering, sørger for stødige opptak om du filmer mens du går nedover en gate eller forflytter deg i høy hastighet.

Korte videoklipp-funksjonen åpner for mer spontan og avslappet filming med opptak av filmklipp på fire, fem eller seks sekunder med en rekke avspillingsalternativer. Høydepunkt-funksjonen velger ut bilder og filmer av bestemte personer, hendelser eller datoer og setter dem sammen til en kortfilm som du enkelt kan dele.

Kontroll på proffnivå
Kompakt fotografering uten å gå på akkord med funksjonaliteten! PowerShot G3 X gir deg kontrollen du trenger for å ta flotte bilder. Komponér bildet fra en hvilken som helst vinkel med den store vippbare berøringsskjermen på 8,0 cm (3,2") og 1,62 millioner punkter, og sveip gjennom favorittinnstillinger og programmer i det EOS-lignende grensesnittet. Kontrollringen på objektivet kan tilordnes ulike funksjoner, for eksempel fokus, mens funksjoner som full manuell kontroll, RAW-opptak og Bulb-eksponering plasserer fotografen i førersetet. PowerShot G3 X har et støv- og dryppsikkert kamerahus som lar deg fotografere i både sol og regn, og du kan feste en søker med høy oppløsning i tilbehørsskoen, samt en rekke av Canons Speedlite-blitser for profesjonell speilrefleksfølelse.

Grenseløs kreativitet og tilkoblingsmuligheter
Takket være fjernbetjening via Wi-Fi og den nye Camera Connect-appen kan du betjene sentrale kamerafunksjoner fra en smartenhet. Dermed har du blant annet tilgang til full manuell kontroll, perfekt til fotografering under spesielle forhold og fra uvanlige vinkler, for å skape spennende perspektiver. Når du ønsker å dele resultatet, gir dynamiske nærfeltskommunikasjon (NFC) enkel bildeoverføring til en Canon Connect Station eller en smarttelefon, nettbrett el., mens funksjonen for bildesynkronisering sørger for at samtlige bilder sikkerhetskopieres til skyen, blant annet direkte til Canons egen tjeneste for nettskylagring, irista.

PowerShot G3 X – nøkkelfunksjoner:

  • Stor sensor kombinert med 25x superzoomobjektiv
  • Enkelt å opprette, koble til og dele
  • Avanserte film-funksjoner for ambisiøse filmskapere
  • Ekspertkontroll for full kreativ frihet
  • Profesjonelle opptak i alle omgivelser


Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre

spacer
					image
Mer informasjon
PowerShot G3 X - bilder
Forklaring av teknologier [DOCX, 145 KB]
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet