Canon kårer vinner fra Fotomessen 2010

Under Fotomessen 2010 i Lillestrøm ble alle som kjøpte EOS - kamera hos en av forhandlerne på messen tilbudt et gavekort og et lodd i trekningen av valgfritt Canon-utstyr for hele 100 000 kroner. Den heldige vinneren er nå trukket, og Canon ønsker å gratulere Anita Borrmann Skoglund, en sterkt fotointeressert tobarnsmor fra Ullensaker, med premien.

Oslo, 12. februar 2010 – Anita Borrmann Skoglund hadde kjøpt et EOS 7D hos Scandinavian Photo, men ikke tatt seg tid til å registrere kjøpet på Canon-standen. Senere tenkte hun at hun burde ha fått med seg gavekortet og fikk mannen til en venninne til å stikke innom med kvitteringen. Slik fikk hun ikke bare gavekortet, men ble også med i trekningen av den største premien på messen.

- Jeg ble veldig høy, først trodde jeg at det var tull, så ble jeg bare kjempeglad! Etterpå satt jeg på nettet og kikket på alt jeg ønsket meg. Skikkelig kult, uventet, enormt, kjempetøft og kjempemorsomt, sier Anita Skoglund.


Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no
orrmann Skoglund, en sterkt fotointeressert tobarnsmor fra Ullensaker, med premien.

Download:

Last ned pressemeldingen [PDF, 53 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Besøk vårt nyhetsarkiv for å søke etter spesifikk informasjon i vår nyhetsdatabase.

spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.