Come and see - Canon lanserer sin store pan-europeiske kampanje

Oslo, 15. september 2014 – Canon Europa lanserer i dag sin største og mest omfattende merkevarekampanje rettet mot forbrukerne. Som del av en treårig kommunikasjons-strategi vil ”Come and see”-kampanjen inspirere forbrukerne til å forevige de berikende og fascinerende historiene som skjer rundt oss overalt, hver dag.

Come and See.jpg

Motivert av det faktum at forbrukerne endrer sine måter å ta og dele bilder på, ønsker Canon å inspirere og støtte brukerne på denne stadig mer avanserte fotografiske reisen. For å bidra til stadig nye oppdagelser av spennende historier og opplevelser, utvikler Canon nye bildeteknologier og kvalitetsutstyr som hjelper deg skape, bevare og dele varige minner og meningsfylte øyeblikk. 

” Come and see ”-kampanjen vil bli lansert under Photokina, verdens største og viktigste fotomesse, og kampanjen blir den første som tar i bruk Canons nye kommunikasjons-strategi. Den vil bli kjørt i hele EMEA (Europe, Midt-Østen og Afrika) fra september 2014.

Kampanjen startes med to uventede og ukjente ” Come and see ”-historier: den første viser en Calcio Storico-kamp – en ”historisk fotballkamp”. Blant kunstfylte gallerier og gjenkjennelige turistattraksjoner i Firenze utfolder en eldgammel form for fotball seg – mer gladiatorpreget enn UEFA Champions League – der spillere kledd i middelalderske drakter takler, havner i brytekamp og løper etter hverandre for å få tak i ballen og vinne det ypperste troféet – en ku. Den andre historien viser en flokk med rådyr som utforsker boligområder nær Epping Forest, sør-øst i England. Mens lokalbefolkningen sover søtt i sine senger, vandrer rådyrene rundt i de stille gatene – de eier virkelig natten! Begge reklamefortellingene er tatt med Canon EOS C500 og EOS C300, over mange dager på grunn av scenarienes uvanlige motiver.  

TV-reklamene er produsert og regissert av kritikerroste Johathan Glazer fra England. Han er kjent for sitt revolusjonerende arbeid med både spillefilmer og musikkvideoer for Jamiroquai og Radiohead, og er kanskje best kjent for sine reklamefilmer for aktører som Nike™, VW™, Stella™ og Levis™ -og ikke minst for den berømte og banebrytende Guinness™ ‘Surfer’-filmen som har toppet mange lister som en av de beste reklamefilmene noensinne. 

Den fascinerende og inspirerende kampanjen blir levendegjort gjennom alle markedskanaler i EMEA. Den trykte kampanjen vil bli kjørt i livsstils- og forbrukermedier, og kampanjen vil leve på nettet gjennom aktivering av bannere og via sosiale medier. Annonse-innhold og elementer vil bli utformet for å engasjere forbrukerne i ”Come and see”-utformingen, kombinert med inspirasjon til å dele individuelle øyeblikk og historier i sosiale medier. En rekke elementer er utviklet for butikkutstillinger, med budskap spesielt designet for å engasjere kundene og skape en spennende opplevelse i butikklokalet. 

For å gjøre kampanjen og den treårige strategien levende, har Canon opprettet en ”Come and see ”-nettside som gir kunden bakgrunnskunnskap om de fascinerende historiene, i tillegg til egne teknologihistorier og produktinformasjon. For å gi forbrukerne tips om hvordan de kan ta vakreste bildene med Canon-produkter, er en serie med ”Hvordan gjorde de det”- videoer er utviklet av reisefotograf Christopher Pillitz og naturfotograf Jamie Hall.

– Det å fortelle historier gjennom fotografier blir stadig mer populært, og med nesten en trillion bilder som forventes å tas bare i år, har det aldri vært mer spennende å være et bildeteknologisk selskap, sier Vidar Vorpenes, kommunikasjonssjef i Canon Norge. – I 80 år har vi oppfordret forbrukerne til å fortelle sine egne, unike historier - ved å ta, dele, skrive ut og hygge seg med bildene. I vår nye bildeverden ønsker vi ikke bare å gi kundene verktøy til å forevige, lagre og dele uforglemmelige øyeblikk for alltid, men vi vil også inspirere dem til å ta vare på små øyeblikk og opplevelser på veien.

Canon-teamet har jobbet sammen med JWT, Canon Europas engasjerte reklamebyrå, om å utvikle de kreative sidene, Fever for PR, mens PHD utviklet mediestrategier for hele EMEA-området. Besøk Come and See-nettstedet og få mer informasjon om kampanjen: www.canon-europe.com/comeandsee.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet