Canon viser fremtidens bildeløsninger og digitale tjenester på EXPO Paris 2015

Oslo, 13. oktober 2015 – På Canon EXPO 2015 i Paris presenterer Canon et spennende spekter av konsepter og teknologier som virkelig vil endre måten vi tar, lagrer og deler bilder på i fremtiden.

expo-banner.jpg

–EXPO er utrolig spennende for oss. I løpet av de siste fem årene har vi dratt veksel på Canons historie, kunnskap og ekspertise for å flytte i bildeteknologiske grenser. Vi videreutvikler forbrukerproduktene våre i tråd med kundenes behov, og fokuserer på å utvikle nye digitale tjenester i tillegg til vår anerkjente maskinvare i forbrukersegmentet, sier Alessandro Stanzani, Head of Consumer Imaging Group i Canon Europa.

–Alt på EXPO-messen i Paris gjenspeiler Canons satsing på avanserte løsninger som gjør det enklere for alle å få mer glede av bilder og filmer, enten de gjenopplever bildene hjemme ved hjelp av neste generasjons Connect Station for trådløs bildelagring, eller bruker Canons kamera med ISO på 4 millioner til å se noe som ellers er usynlig for det blotte øye. De beste bildene bevarer dyrebare minner, og Canon ønsker at det skal være enkelt å fange og omgi seg med disse øyeblikkene, i best mulig kvalitet. På EXPO 2015 vil det være en rekke spennende eksempler på hvordan Canon endrer måten vi kan og vil bruke bilder på – i dag, i morgen og i fremtiden, avslutter Stanzani.

Støtte gjennom hele bildeprosessen
Fra år til år tar vi flere bilder og videoer, og de spiller en stadig viktigere rolle for oss. Canon prøver derfor hele tiden å skyve grensene for bildeteknologier og gå foran med nye opplevelser og kreative muligheter. Gjennom vårt voksende økosystem av produkter og digitale forbrukertjenester, ønsker Canon å hjelpe kundene i alle stadier av bildeprosessen, og gjøre det enklere for alle å få best mulig resultat, uavhengig av hvilken enhet som er brukt til opptaket.

Canon jobber aktivt med å forbedre og videreutvikle tilbudet av digitale tjenester og fotoapper til smarttelefoner, og på messen presenteres selskapets nyeste løsninger som skal hjelpe forbrukerne med å takle utfordringene forbundet med store og stadig voksende bildebiblioteker. Canon sikret seg Lifecake i april 2015 og gir en smakebit på den nettskybaserte tjenesten for bildeadministrasjon, irista, som nå fremstår i ny og moderne drakt med en rekke nye funksjoner. Canon presenterer også hdbook EZ, en app som er like rundt hjørnet. Appen for smarttelefoner, nettbrett og PC velger de beste bildene fra bilde- og videobibliotekene dine og setter dem automatisk sammen til en personlig fotobok i løpet av noen minutter.

Andre høydepunkter innen teknologikonsepter, produkter, løsninger og tjenester omfatter blant annet:

  • Kamera med 8K: Dette nye konseptkameraet støtter underholdningsproduksjon i neste generasjons 8K-oppløsning, og kan brukes til alt fra imponerende naturdokumentarer fra regnskogen i Amazonas til nervepirrende sportsarrangementer på din favorittstadion – alt sammen i eksepsjonell kvalitet.
  • Kamera med 120 MP: Dette prototypekameraet gir bilder med ekstremt høy oppløsning og en tredimensjonal struktur og opplevelse som gjør at gjenstandene ser ut som de er fysisk til stede foran øynene på deg – perfekt til bruk sammen med 3D-utskrift eller hologramteknologi.
  • CMOS-sensor med 250 MP: Canons nyeste sensor med ultrahøy oppløsning er 30 ganger skarpere enn 4K¹ og har markedets høyeste pikselantall² for en CMOS-sensor³ – den kan faktisk fange opp skriften på siden av et fly i luften, hele 18 kilometer unna.
  • Kamera med 4 millioner ISO: Canons nye kamera har ekstremt høy følsomhet og kan ta opp fargevideo i full HD-kvalitet i svært svakt lys. Kameraet ser det usynlige og støtter filming i situasjoner der det tidligere ikke har vært mulig.
  • Intelligent Imaging for Life: Du kan gjøre hjemmet til et lerret der du kan gjenoppleve minnene med Intelligent Imaging for Life. Med denne innovative, intuitive teknologien kan du oppleve bildene og videoene dine på helt nye måter, med mulighet for å dele, beskjære og skrive ut bildene fra en interaktiv tavle.

De som ikke har mulighet til å være til stedet på Canon EXPO, kan virtuelt oppleve teknologiene og bildeløsningene og lese om alle høydepunktene på http://www.canon-europe.com/expo

Hvis du vil ha mer informasjon om Canon EXPO, kan du se:¹ Med fem bilder i sekundet
² Per 7. september 2015, basert på Canons undersøkelser.
³ På en CMOS-sensor som er mindre enn størrelsen på en 35mm fullformatsensor

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet