irista fra Canon – ta vare på bildene dine

Oslo, 5. juni 2014 – Canon lanserer i dag irista – en avansert, nettskybasert plattform for bildehåndtering, der brukerne kan oppbevare, se på og administrere bildesamlingene sine på en helt ny måte.

irista.jpg

I dag tar vi tusenvis av digitale bilder som blir liggende på flere enheter. Med irista, som tidligere gikk under navnet Project1709, kan du administrere alle bildene dine på ett sted. irista gjør det også enkelt å finne igjen bildene, uansett hvilken enhet de ble tatt med.

irista er utviklet rundt fire sentrale brukerbehov:

  • Brukervennlighet: Du kan raskt og enkelt finne ett bilde i en bildesamling.
  • Tilkobling: Del bilder direkte via populære sosiale nettverk, og hold oversikt over kommentarer og hvor mange som liker bildene dine.
  • Inspirasjon: Gir deg mulighet til å jobbe med bildene på ett enkelt sted, forbedre fotoferdighetene og få mest mulig ut av bildene dine.
  • Full kontroll: Alle bildene lagres sikkert på ett sted, og du har tilgang til dem uansett hvor du befinner deg.

irista bygger på Canons enestående kunnskap og lange erfaring, og er utviklet for alle som ønsker å holde orden på minnene. Den suverene brukervennligheten og designen gir deg kontroll over bildesamlingene dine.

Tjenesten støtter et bedt spekter av filtyper, har ingen begrensinger på filstørrelse og laster automatisk opp nye tilskudd i bildesamlingene. Brukergrensesnittet har en kraftig søkeindeks som gjør det enkelt å finne et bilde basert på en rekke ulike kriterier. Den ryddige designen har et tidslinjebånd som kan tilpasses, og mulighet til å filtrere basert på tagger, noe som gjør det enklere å finne bilder basert på dato, opptakssted, egendefinerte tagger, objektivtype og mye mer. Integrering med sosiale nettverk som Facebook® og Flickr, lar deg publisere bilder på begge plattformene og holde styr på kommentarene du får, direkte i irista-grensesnittet.

–Vi tar flere bilder på flere enheter enn noen gang før, men det er ikke alltid enkelt å glede seg over bildene når de er lagret på ulike steder, sier Trond Sliper, Produktspesialist, Consumer Imaging Group, Canon Norge. Med irista har vi utviklet en plattform som løser dette problemet. Den er for øyeblikket den eneste tjenesten av denne typen på markedet, og den er utviklet helt og holdent etter brukernes behov og gjenspeiler mange av tilbakemeldingene vi fikk på betastadiet. irista er en uvurderlig ressurs for alle som vil ta vare på bildene sine, og tjenesten vil dessuten bli enda bedre etter hvert som vi legger til flere funksjoner.

irista er tilgjengelig for alle og tilbyr ulike lagringsplasskategorier som dekker forskjellige behov. Startnivået er gratis og gir deg 10 GB lagringsplass i nettskyen. Det gir hobbyfotografer og andre som tar bilder mer sporadisk, full tilgang til alle funksjonene på irista-plattformen og er et velegnet sted for administrasjon av bildesamlinger eller bestemte fotoprosjekter.

irista-tjenesten er nå tilgjengelig, og du kan registrere deg på: www.irista.com

spacer
					image
Mer informasjon
irista - bilder
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet