Nye kameraer og skrivere fra Canon gir sømløs opplevelse fra opptak til utskrift

Oslo 22. august 2013 – Canon lanserer i dag et nytt utvalg av spennende digitale kompaktkameraer og skrivere i forbrukersegmentet som gir en sømløs fotoopplevelse fra du tar bildet til det deles ved at du skriver det ut eller laster det opp til et sosialt nettsted. De nye produktene er designet rundt Canons visjon “Inspirasjon til å ta neste steg”, og målet er å gi kundene inspirasjon og verktøy til å ta neste steg på den fotografiske reisen.

PowerShot G16.jpg PIXMA MG7150.jpg
PowerShot G16 PIXMA MG7150

Lanseringen består av fire digitalkameraer: ekspertmodellene PowerShot G16 og PowerShot S120 med superrask hastighet og ytelse og kompakte PowerShot SX510 HS og PowerShot SX170 IS med superzoom. Alle modellene gir bilder i imponerende kvalitet som kan overføres trådløst eller manuelt til en av de seks nye blekkskriverne som også lanseres i dag¹ .PIXMA MG2450, PIXMA MG2550 og PIXMA MG3550 gir deg utskrifter i fotolabkvalitet hjemme, mens PIXMA MG5550, PIXMA MG6450, og PIXMA MG7150 introduserer forbedrede tilkoblingsmuligheter for utskrift fra nettskytjenester.

PowerShot G16 og PowerShot S120 – eksepsjonell hastighet og ytelse
PowerShot G16 og PowerShot S120 er klare beviser på Canons omfattende ekspertise innen bildebehandling og objektivdesign. PowerShot G16 kan skilte med et meget lyssterkt f/1.8–2.8-objektiv med 5x optisk zoom, mens PowerShot S120 er verdens slankeste kamera med f/1.8-objektiv². Begge kameraene er utstyrt med Canons mest avanserte bildeprosessor – DIGIC 6 – som tar opp stillbilder og full HD-film (60p) med imponerende detaljnivå. Videre har begge modellene følgende nøkkelfunksjoner:

 • HS System som består av en ny DIGIC 6-bildeprosessor og en ny 12,1 megapikslers 1/1,7-type CMOS-sensor med høy følsomhet, som gir detaljrike bilder med stort dynamisk omfang og lite støy.
 • Høyere hastighet med serieopptak på opptil 9 bilder i sekundet og forbedret autofokusytelse.
 • Integrert Wi-Fi med ny funksjon for bildesynkronisering for sikkerhetskopiering av bilder både til nettet og på datamaskinen.

PowerShot SX510 HS og PowerShot SX170 IS – kom tettere på motivet
PowerShot SX510 HS og PowerShot SX170 IS er to nye superzoomkameraer som kan skilte med en rekke forbedrede funksjoner i et elegant og kompakt kamerahus. PowerShot SX510 HS har både 30x optisk zoom og 24mm ultravidvinkel, mens PowerShot SX170 IS har 28mm vidvinkelobjektiv med 16x optisk zoom - velegnet til både nærbilder og langstrakte landskapsmotiver. Modellene har i tillegg:

 • Canons ZoomPlus-teknologi som utvider rekkevidden for objektivene digitalt utover maksimum brennvidde til hele 60x zoom på PowerShot SX510 HS og 32x på PowerShot SX170 IS.
 • Canons bransjeledende optiske bildestabilisator med teknologi for intelligent bildestabilisering som gjør det enklere å få skarpe bilder ved lange brennvidder og i vanskelige lysforhold.
 • Programmet Smart Auto som gjenkjenner opptil 32 forskjellige motiver og automatisk bruker optimale innstillinger for å sikre best mulig resultat.

PIXMA MG-serien – forbedret utskriftsopplevelse
I dag lanseres også seks kompakte, blekkbaserte multifunksjonsprodukter som gir deg mulighet til å skrive ut bilder i høy fotokvalitet hjemme. PIXMA MG2450 og PIXMA MG2550 har:

 • Canons FINE-blekkteknologi som gir kvalitetsutskrifter med høy utskriftshastighet.
 • Økonomisk utskrift med XL-blekkassetter som tilleggsutstyr.
 • My Image Garden-programvare – en felles plattform som samler all Canon PIXMA-programvare i ett brukervennlig grensesnitt.

PIXMA MG3550, PIXMA MG5550, PIXMA MG6450 og PIXMA MG7150 er utstyrt med de samme funksjonene som er nevnt ovenfor, men har i tillegg Wi-Fi-funksjon. PIXMA MG5550, MG6450 og MG7150 har også direkte tilgang til nettskytjenester og sosiale nettsteder, noe som gjør utskrift av bilder og dokumenter enklere enn noensinne:

 • Med PIXMA Cloud Link får du enkelt tilgang til sosiale nettsteder, bildedeling og nettskylagring direkte fra TFT-skjermen på PIXMA MG5550, MG6450 og MG7150. Dette sikrer sømløs utskrift av bilder og dokumenter fra populære tjenester som PicasaTM, FlickrTM, DropboxTM og EvernoteTM, samt sosiale nettsteder som FacebookTM og TwitterTM.
 • Den nye appen PIXMA Printing Solutions er kompatibel med alle de fire modellene og lar deg skrive ut og skanne til PIXMA-skriveren via nettbrettet eller smarttelefonen. Her finner du tjenestene som er tilgjengelige på skriveren, slik at du kan skrive ut innhold fra nettalbum, sosiale nettsteder og nettskylagring. Appen kan lastes ned fra iTunes (iOS) og Google Play (Android).


¹ Wi-Fi-tilkobling er ikke tilgjengelig på PowerShot SX170 IS
² Verdens slankeste kamera med f/1.8-objektiv ifølge en Canon-undersøkelse per 28. juni 2013.

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek