Canons nye butikkonsept gir ny shoppingopplevelse

Canon lanserer et nytt butikkonsept, Canon Store, og gir kunder en unik opplevelse i møte med merkevaren Canon og deres produkter. FotoVideo i Oslo er den første butikken i Norden med det nye konseptet i sine lokaler. Den nye shoppingopplevelsen integrerer kunder og produkter på en helt ny måte i hele 92m2 inne i FotoVideos lokaler i Oslo.

Konsistent merkevarefremstilling, etterspørsel etter konseptet i markedet. Unik butikkopplevelse for sluttbrukere. Fullt utvalg, større mulighet til å prøve alle produktene.

Canon ønsker å hjelpe sine kunder å finne produkter som passer perfekt til dem. Som del av det nye konseptet kan man teste hele spekteret av Canons produkter – i en butikk i butikken. Profesjonelle selgere, som er eksperter på Canon-merket, gir kunden en utradisjonell shoppingopplevelse hvor ”touch and try” av produkter står sentralt.

- Med vår Canon Store viser vi en konsistent merkevarefremstilling. Dette blir en unik shoppingopplevelse for kunden. Vi tror at konseptet vil styrke vårt forhold til alle fotoentusiaster, sier Trond Langeland, Country Director Canon Consumer Imaging.

- Det er kjempegøy å være første butikk hvor Canons nye konsept blir introdusert for publikum. Vi forventer en positiv respons fra våre kunder som jeg vet ønsker utvalg, nærhet og relasjon til merkevaren, oppfølging og flere produkter fra en og samme leverandør i butikk, sier Roar Sandvik, daglig leder  i FotoVideo Norway as.

Canon Store er tidligere i år lansert i Tyskland og Frankrike med stor suksess. FotoVideo-butikken i Møllergata i Oslo blir den største Canon Store i Europa, og butikken er den største fotobutikken i Norden.

spacer
					image