CPS Video – for profesjonelle Canon HD-brukere

CPS - Canon Professional Services Oslo, 17. april 2008 – Canon lanserer CPS Video, en ny og omfattende gratistjeneste for videofotografer som eier eller bruker videokameraene XL H1S, XL H1A, XL H1 eller XH G1 i jobbsammenheng.

Canon har et omfattende utvalg HD-videokameraer – fra modeller med profesjonelle tilkoblingsmuligheter og utskriftbart objektivsystem til bærbare, håndholdte modeller. Brukerne kan selv velge det systemet som passer deres behov: fra studiobaserte produksjoner, nyhets- og reportasjeproduksjoner ute i felten til uavhengige filmproduksjoner. Den nye CPS Video-tjenesten passer for alle typer profesjonelle videofotografer, og bekrefter Canons satsing og engasjement i proffmarkedet.

For profesjonelle videofotografer er garantien for rask reparasjonsservice, eller muligheten til å låne et tilsvarende produkt gratis hvis reparasjonen tar lenger tid, en betryggende faktor – det betyr at ødelagt utstyr ikke fører til langvarige opphold i prosjektene.

- Med lanseringen av XL H1S og XL H1A tilbyr Canon en fullstendig og allsidig serie med videokameraer for profesjonelle brukere, sier Karel Poortman, European Pro Video Specialist.  - Canons nye CPS Video-medlemsprogram understreker Canons engasjement i proffmarket og tilbyr proffkundene den støtten de trenger i sitt arbeid.

CPS Video tilbyr:

  • Prioritert reparasjonsservice: CPS Video-medlemmer får reparert produkter i løpet av seks dager etter innlevering hos et autorisert Canon Serviceverksted.
  • Gratis lån av utstyr: Hvis reparasjonen tar mer enn seks dager, kan kunden låne et tilsvarende videokamera til det innleverte produktet er reparert.
  • Kundestøtte på e-post: CPS Video-medlemmer kan kontakte en kvalifisert Canon Pro-representant direkte og raskt få svar på spørsmål om videokameraet som ikke gjelder reparasjon.
  • Telefonstøtte: CPS Video-medlemmer kan også kontakte Canon Pro-eksperter på en egen supporttelefon.

Du finner informasjon om Canons profesjonelle HD-serie på nettstedet for CPN (Canon Professional Network). Nye CPN Video er en engasjerende og informativ nettportal for profesjonelle brukere. Her finner du blant annet detaljert informasjon om produkter, teknisk informasjon, spennende intervjuer med profesjonelle Canon HD-fotografer, samt tips og råd om videokamera og filming.

CPN Video er tilgjengelige for alle – ikke bare for CPS Video-medlemmer – og er en nyttig kilde for eksisterende og potensielle Canon HD-brukere: www.canon-europe.com/cpn  

 

Bakgrunnsdata om Canon

Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjons-miljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca. 1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge