Canon og Expert styrker samarbeidet

Expert Oslo, 14. juli 2008 – Canon og Expert inngår en samarbeidsavtale som gjelder i tre år for hele Norden. Begge parter mener avtalen vil bidra til vekst innen foto, video og utskrift.

Expert

 
Canon og Expert har samarbeidet i en årrekke i Norge og i de enkelte land i Skandinavia. Dette er første gang de inngår en felles, strategisk avtale for hele Norden for en lengre periode. Målsettingen er vekst for begge parter.

- Gjennom arbeidet med den nye avtalen har vi analysert situasjonen for de ulike produktgruppene i hvert land. I fellesskap har vi identifisert potensialet for vekst på en rekke områder, sier Trond Langeland, Country Director Canon Consumer Imaging og Managing Director Canon Norge as.

- Vi er glade for å ha på plass en nordisk avtale med Canon. Canon er en sterk merkevare og en aktør som kan bidra til vår videre vekst innenfor områdene print og foto, sier Søren Lønsbo, nordisk innkjøpsdirektør for Expert.

Avtalen trer i kraft fra august 2008 og har en varighet på tre år.

Kontaktperson i Canon Norge;
Tanja C. Østerberg, Informasjonsdirektør,
tlf: 909 57 076, e-post: tanja.osterberg@canon.no

Kontaktperson i Expert:
Kommunikasjonsdirektør Philip Straumsheim,
tlf: 901 47 288, e-post: ps@expert.no

 

Bakgrunnsdata om Canon

Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjons-miljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca. 1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge