100 millioner digitale kompaktkameraer

100 millioner digitale kompaktkameraer Amstelveen, 19. august 2008 – En ny milepæl er nådd i digitalfotograferingens historie; Canon annonserer at produksjonen av digitale kompaktkameraer de nå passerer 100 millioner.

 
Produksjonen av digitale kompaktkameraer startet i 1996 med PowerShot 600. Siden den gang er det lansert totalt 106 modeller av PowerShot og Digital IXUS på verdensbasis (inkludert regionale varianter), og Canons navn har blitt synonymt med digitale kompaktkameraer med revolusjonær design.

Canon har også ledet an i utviklingen av digitale kompaktkameraer med en lang rekke banebrytende teknologier.

- Vi gleder oss over å ha nådd denne milepælen, sier Mogens Jensen, sjef for Canon Consumer Imaging i Europa. - Canon har en forpliktelse til fortsatt å finne og utvikle nye teknologier og nye design som gir alle muligheten til å innfange de mest dyrebare øyeblikkene.

 

Bakgrunnsdata om Canon

Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjons-miljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca. 1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge