Jon-Ingar Mæland til Canon Norge

Joan Ingar Mealand i Canon Norge Oslo, 15. juni 2009 - Jon-Ingar Mæland (33) tiltrer i rollen som Canon Business Center Manager i Stavanger. Mæland kommer fra en stilling i Magnar Eikeland hvor han hadde ansvar for salg og service på teknisk avdeling.

Mæland vil ha ansvar for å lede Canon Business Centre sine kontor i Stavanger og Haugesund.

- Mæland bringer med seg erfaring som tilsier at han er godt rustet til å ta fatt på de utfordringene som venter. Med sin kompetanse vil han ytterligere styrke samarbeidet med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi gleder oss over å ha Jon-Ingar om bord, sier Kim Henriksen, direktør for Canon Business Centre.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Last ned pressemeldingen (PDF, 84 kB) [PDF, 83 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge